Pachetul Proteic

DOAR 24H | Pana la 70% reducere la toata gama | Preturile expuse sunt deja reduse | + 8% reducere aditionala la toata comanda | COD:OPT

Luna Februarie a trecut si cu siguranta te-ai acomodat cu noul an si cu noile targeturi, asa ca pentru a te sustine in totalitate, am pregatit pentru pana la 70% reducere la toata gama fara cod, dar primeste si 8% reducere aditionala la toata comanda folosind codul OPT!

Vrei sa plasezi o comanda mai mica, dar nu vrei sa achiti taxa de transport? Foloseste codul de reducere LIVRARE si livrarea va fi gratuita la o comanda de doar 175RON.

Oferta valabila pana pe 23.02.2017 la miezul noptii sau in limita stocului disponibil.

Cumpara Acum

277.73RON
Nu se află pe stoc

Stoc epuizat

Prezentare produs

Pachetul Proteic unește 3 surse unice de proteine pentru a vă oferi alegerea și flexibilitatea cele mai bune pentru dieta dumneavoastră de suplimente. Am inclus Impact Whey Deluxe, Milk Protein Smooth și Egg White Powder ceea ce înseamnă că puteți amesteca și potrivi sursa de proteine pentru a se mula pe nevoile organismului dumneavoastră în diferitele momente ale zilei.

Impact Whey Deluxe este un amestec de proteine din zer cu eliberare rapidă, ideal pentru după antrenament când mușchii dumneavoastră au nevoie de o sursă rapidă de proteine pentru a accelera recuperarea. Milk Protein Smooth este o eliberare lentă de proteine, perfectă înainte de culcare, pentru a garanta că mușchii vă ramân plini cu substanțe nutritive vitale in timpul somnului. Egg White Powder are o rată de absorbție medie și este o modalitate foarte bună pentru a vă ridica nivelul de proteine pe parcursul zilei. Alternativ, puteți combina toate cele trei pulberi pentru a produce propria formulă de proteine cu eliberare conică.

Impact Whey Deluxe (Fără aromă, 1 kg) este un amestec determinat științific care combină surse premium de concentrat de proteine din zer, izolat proteic din zer și hidrolizat de proteină din zer pentru a oferi un amestec de proteine cu acțiune rapidă, cu un profil aminoacid uimitor.

Milk Protein Smooth (Fără aromă, 1 kg) este un concentrat de proteine din lapte derivat din lapte ultrafiltrat smântânit. Aceasta proteină avansată din lapte este o sursă excelentă de cazeină nativă și proteine din zer în același raport ca și cel gasit in mod natural în lapte (cazeină 80% și zer 20%).

Egg White Powder (Fără aromă, 1 kg) este o proteină din ou dispersabilă uscată prin pulverizare, prelucrată direct din albușul de ou și are un profil excelent nutrițional și aminoacid, cu peste 80% proteină.

De ce să nu adăugați și gust formulei proteice cu FlavDrops-urile noastre aromate. (http://www.myprotein.com/sports-nutrition/flavdrops/10530471.html)

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • 3 x 80% produse proteice
  • Proteine pentru orice moment al zilei
  • Crează-ți propriul Pachet

Utilizare recomandată

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Ingrediente

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Informații nutriționale

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Pachetul Proteic

Selectează imaginea

Pachetul Proteic