Pachetul pentru fitness Nina Ross

Până la 50% reducere | +10% reducere adiţională la toată comanda | Cod: EXTRA10RO

Până la 50% reducere | +10% reducere adiţională la toată comanda | Cod: EXTRA10RO

Puteţi să beneficiaţi de până 50% reducere la toată gama, şi în plus folosind codul: EXTRA10RO , beneficiaţi de 10% reducere adiţională la toată comanda.

Până la 60% REDUCERE la toată comanda? Nu mai sta pe gânduri!

Cod: EXTRA10RO

*Oferta este valabilă până pe 1 Octombrie la miezul nopţii, sau în limita stocului disponibil.
Cumpără Acum
317.00RON

În stoc De obicei expediat în termen de 24 de ore

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Prezentare produs

Bundle-ul pentru fitness al lui Nina Ross

Fiind folosit de campioana la bikini UKBFF in 2013 si UKBFF in 2012 la Body Fitness, Nina Ross, acest bundle este special conceput pentru a te ajuta sa iti tonifiezi corpul, sa reduci tesutul adipos si sa obtii fizicul pe care ti-l doresti.

Fiind un mare plus pentru dieta fiecarui sportiv, acest bundle include patru suplimente vitale si un shaker Myprotein pentru a-ti oferi instrumentele de care ai nevoie pentru a duce antrenamentul si sanatatea la cel mai inalt nivel.

Nina Ross

"Am lucrat indeaproape cu Myprotein pentru a selecta atent toate aceste suplimente din bundle. Cred ca sunt esentiale atunci cand cauti sa obtii forma despre care toti visam. Sa iei nutrientii potriviti atunci cand te antrenezi este intotdeauna dificil si tocmai de aceea eu folosesc toate aceste produse atunci cand caut sa obtin cele mai bune conditii posibile." - Nina Ross campioana la bikini UKBFF in 2013

Include:

CLA 1000mg 60 capsule - Dovedit prin cercetare ca ajuta la constructia de tesut muscular lin, reduce grasimea corporala si ajuta la imbunatatirea sistemului imunitar.

In:Fused 750g aroma Tropical - O formula noua. Combina un amestec de aminoacizi cu catena ramificata cu Glutamina, Taurina si alte 14 vitamine si minerale esentiale

Total Nutri Greens 330g aroma Tropical - Un supliment eficient si convenabil pentru a te ajuta sa maresti aportul de fructe si legume zilnice si sa iti imbunatatesti starea generala de sanatate.

Vitamin D3 180 Tablete - Bogat in vitamine si minerale, este o excelenta aditie la dieta ta. Ceaiul verde ofera o multime de beneficii la sanatate multumita concentratiei ridicate de anumite substante.

Shaker Myprotein 400ml – Contine un sfera spiralata unica care are rol de blender, amestecand pudra si facand omogenizarea cat mai completa cu orice lichid alegi tu.

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Pachetul pentru fitness Nina Ross

Selectează imaginea

Pachetul pentru fitness Nina Ross
Back to top