Pachetul Fit Start

5 ingrediente nutritive esenţiale

Este prima ta comanda pe Myprotein Romania? Nu uita sa folosesti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toata comanda!

Este prima ta comanda pe Myprotein? Nu uita sa folosesti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toata comanda!

* Oferta valabila doar pentru clienti noi sau la prima comanda efectuata pe Myprotein Romania. Reducerea se aplica la toate produsele nereduse din gama.

Cumpara Acum

253.84RON
Nu se află pe stoc

Stoc epuizat

Prezentare produs

Pachetul Fit Start este considerat ideal pentru cei ce încep pentru prima oară antrenamentul și vor să încerce o colecție de suplimente și ingrediente care sunt dovedite stiințific că demarează procesul de scădere a țesutului adipos și creșterea masei musculare. Conținând 6 produse esențiale, a fost creat pentru a completa orice regim de fitness și totul la un raport calitate-preț uimitor !

Mai exact, acest pachet conține 1 kg din produsul nostru cel mai bine vândut Impact Whey Proteine, 90 de tablete de Thermopure® pentru a vă stimula metabolismul și arde caloriile, 6 x 90g caramele delicioase de ciocolată Protein Muffins pentru a servi ca o gustare delicioasă, pentru a reduce pofta de dulce și a păstra noul regim pe drumul cel bun, 600 ml Myprotein Blender Bottle pentru a vă amesteca cocteilurile, 1 x baton Chocolate Chip Oats and Whey pentru a ne asigura că nevoile dumeavoastra nutriționale ridicate sunt îndeplinite înainte sau după antrenament și în cele din urmă, o cupă mare de plastic pentru a vă putea măsura cu precizie proteinele.

 • Impact Whey Protein - 1 kg, Cremă de căpşuni - O sursa bogată de proteine concentrate din zer care ajută la repararea mușchilor și la recuperare
 • Thermopure - 90 de tablete - Un amestec termogenic, dovedit stiințific că ajută la micșorarea țesutului adipos
 • Protein Muffins - 6 x 90 g caramele delicioase de ciocolată – Proiectată ca o gustare nutritiv echilibrată, ce conține 19 g de proteine per brioşă
 • Myprotein Blender Bottle
  600 ml - Myprotein Blender Bottle este cel mai avansat recipient sport pentru suplimente de pe piață, ce vă ajută să amestecați suplimentele individuale, cu un efort minim.
 • Oats and Whey Bar - Aroma de Chocolate Chip - Un înlocuitor de masă ce conține 22 g de proteine per baton
 • Cupă de plastic 70 ml volum – Este esențială atunci când se dorește să se dozeze cu precizie

AROMELE, PRODUSELE ȘI DIMENSIUNILE SUNT CELE PREZENTATE ȘI POT FI MODIFICATE, FĂRĂ NOTIFICARE ÎN FUNCȚIE DE NIVELUL STOCURILOR.

Prețul recomandat al pachetului se bazează pe prețul fiecarui produs.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

 • Raport calitate-preț excelent
 • Perfect pentru cei ce abia încep antrenamentul
 • Special creat pentru a stimula pierderea grăsimilor și creșterea masei musculare

Utilizare recomandată

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Ingrediente

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Pachetul Fit Start

Selectează imaginea

Pachetul Fit Start