Pachetul Bulk Up

DOAR 24H | Pana la 70% reducere la toata gama | Preturile expuse sunt deja reduse | + 8% reducere aditionala la toata comanda | COD:OPT

Luna Februarie a trecut si cu siguranta te-ai acomodat cu noul an si cu noile targeturi, asa ca pentru a te sustine in totalitate, am pregatit pentru pana la 70% reducere la toata gama fara cod, dar primeste si 8% reducere aditionala la toata comanda folosind codul OPT!

Vrei sa plasezi o comanda mai mica, dar nu vrei sa achiti taxa de transport? Foloseste codul de reducere LIVRARE si livrarea va fi gratuita la o comanda de doar 175RON.

Oferta prelungita pana pe 26.02.2017 la miezul noptii sau in limita stocului disponibil.

Cumpara Acum

395.03RON
Nu se află pe stoc

Stoc epuizat

Prezentare produs

Pachetul Bulk Up conține 6 dintre cele mai bine vândute produse, care au fost special selecționate pentru a ajuta la o creștere vizibilă a masei musculare și a forței. Folosite de culturiști, sportivi de performanță și de cei care doresc să crească dimensiunea mușchilor, Pachetul Bulk Up are un raport calitate-preț imbatabil și a fost conceput pentru a oferi corpului tău nutrienții de care are nevoie pentru a se reface și pentru a crește masa musculară pentru o lună intreagă.

Mai precis, fiecare dintre suplimente de construcție de masă incluse în Pachetul Bulk Up au dovedit o creștere a mărimii și forței musculare atunci când sunt consumate individual. Cu toate acestea, atunci când sunt combinate, se crede că rezultatele pe care acestea le dau sunt încă și mai bune. Pachetul Bulk Up conține Creatină Monohidrat pentru a vă ajuta să creșteți forța și puterea, MP Max® Total Gainer ca un amestec de proteine / carbohidrați pentru a ajuta la creşterea și repararea țesutului muscular, Milk Protein Smooth pentru a ajuta la repararea țesutului muscular atunci când dormiți, Taurină pentru a atrage elemente nutritive suplimentare în mușchi care, la rândul lor, ajută refacerea și creșterea țesutului și Instant Oats pentru a asigura o sursă de calitate de carbohidraţi cu GI scăzut care alimentează antrenamentele.

Pachetul Bulk Up este ideal pentru toate nivelurile. Acesta poate fi utilizat de către sportivi cu experiență, care au nevoie de 30 de zile de nutriție de calitate în special pentru dezvoltarea țesuturilor sau de către cei care doresc să rupă platourile de antrenamente în căutarea a ceva "extra" în dieta lor. În cele din urmă poate fi folosit de către cei care de abia au început exercițiile și au nevoie de o rutină de suplimente special creată.

Pentru a te ajuta să vezi cum poate fi folosit Pachetul Bulk Up, am alcătuit un plan zilnic de suplimente:

Cocteil pre-antrenament
50 grame de Instant Oats
3 g de Taurină

Antrenament

Shake pentru după antrenament
100 grame de Total Gainer
5 grame de Creatină Monohidrat
3 grame de Taurină

MP Max® Total Gainer (Banană, 2720 g): este o băutură nutrițională bogată în calorii pentru a vă ajuta să adăugați masă slabă și mărime.

Creatina Monohidrat (250 g): Demonstrat că ajută la îmbunătățirea forței, puterii și creșterii musculare, reduce timpul de recuperare între seriile de antrenamente.

Instant Oats (2,5 kg): O sursă fantastică de carbohidrați cu indice glicemic (Gl) scăzut, ideală pentru alimentarea antrenamentului dumeavoastră.

Taurină (250 g) Un aminoacid care acționează ca un volumizator celular pentru a atrage elemente nutritive suplimentare în mușchi care, la rândul lor, ajută refacerea și creșterea țesutului.

Milk Protein Smooth (Smooth de ciocolată 1 kg) Proteine care se digeră greu, ideale pentru a fi consumate înainte de culcare.

Sticla Blender de la Myprotein (600 ml): Sticla Blender de la Myprotein este cea mai avansată sticlă de suplimente sportive de pe piață la momentul actual, ajutându-vă să amestecați suplimentele dumneavoastră sportive cu eforturi minime.

AROMELE, PRODUSELE ȘI DIMENSIUNILE SUNT CELE PREZENTATE ŞI POT FI MODIFICATE, FĂRĂ NOTIFICARE ÎN FUNCȚIE DE NIVELUL STOCURILOR.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Raport calitate-preț uimitor
  • Acoperă toate cerințele dumneavoastră de zi cu zi
  • Ideal pentru cei care caută să adăuge masă musculară slabă

Utilizare recomandată

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Ingrediente

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Informații nutriționale

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Pachetul Bulk Up

Selectează imaginea

Pachetul Bulk Up