55% REDUCERE la aminoacizi și pastile +35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Sticlă pentru hidratare de 1.9 litri

Controlează-ți aportul de lichide pe tot parcursul zilei

RON 49.0

49.00RON

Sticlă pentru hidratare de 1.9 litri

Controlează-ți aportul de lichide pe tot parcursul zilei

RON 49.0

49.00RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Stoc epuizat

35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Recenzii

Overall Rating : 4.65 / 5 (23 Recenziile clienților)
  • 18 5 star reviews
  • 3 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Vezi toate recenziile
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Foarte multumit!

Observam in recenziile de la acest produs ca se plangeau in legatura cu "gura" sticlei care ii ascutita. Acum se pare ca ii rezolvata, e foarte neteda

A fost util?

Sticla hidratare de 1.9l

Am primit sticla acum cateva zile, materialul pare destul de rezistent la atingere, dar locul de unde bei apa este foarte taios, chiar mi-am facut rana, daca vrei sa bei apa ca dintr-o sticla normala n-o sa poti pentru ca o sa te tai. Capacul miroase a metal rau si este enervant ca nu prea poti sa deschizi sticla foate usor datorita materialului care este prins de capac.

A fost util?

Sticla apa 1 galon

Sticla in mare este ok, e cam deranjant capacul si mie mi a curs mereu daca nu fortam f tare la strangere, dupa 2 ani de folosinta a facut o fisura in partea de jos, in rest sunt multumit de el.

A fost util?

Excelenta

Capacitatea de 1.9L e mai mult decat suficienta pentru o sesiune de antrenament. Cu toate ca e facuta din plastic, nu pare sa se degradeze in timp (o folosesc de cateva luni zilnic) si apa nu prinde miros/gust. Capacul se inchide etans, nu curge. De asemenea, plasticul este foarte durabil, nu pare genul de recipient care sa se sparga prea usor. Recomand!

A fost util?

Foarte utila

In ciuda faptului ca are capacitatea de 1.9 l, are dimenisunea ideala si e usor de transportat. Nu miroase a plastic si nici apa nu prinde gust.

A fost util?

Dezamagit

Primul bidon luat calitate buna gros aproape nu se vedea prin el .L am spart dupa aprox 1 an, mi a cazut de pe banda de alergare si a crapat.Am zis aia e,greseala mea si am comandat altul.Surpriza al 2lea deja de la deschiderea coletului mi a sarit in ochi ca era culoarea neagra cam transparenta.Plasticul este mult mai subitire decat la primul bidon.Probabil au inceput si ei sa faca saving.Iau de ani buni produse de la ei ,niciodata n am fost dezamagit pana acum.

A fost util?

foarte rezistent

Imi place extrem de mult. E foarte practic si rezistent, mi-a picat de cateva ori pe beton si nu s-a spart. Recomand!

Topul recenziilor

A fost util?

Recomand

Bidonul este foarte bun pentru antrenament. Este usor de transportat, imi place ca are maner si desi are 1.9 l, nu pare mare. Are un design placut. Recomand cu incredere.

A fost util?

Sticla hidratare

Este perfecta pentru antrenament, cantitea de apa este ideala pentru a bea si proteina de dupa antrenament. Recomand.

A fost util?

Raport calitate pret bun

La ~20 lei pret de achizitie, este un raport calitate pret bun. Sticla e suficient de rezistenta. Strapul pare si el la fel.

A fost util?