45% REDUCERE la alimente și gustări
+35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Shaker Smartshake™ mare

Pentru shake-uri cu mai puține cocoloașe, conținute într-un recipient cu capac înșurubabil

RON

Shaker Smartshake™ mare

Pentru shake-uri cu mai puține cocoloașe, conținute într-un recipient cu capac înșurubabil

RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Recenzii

Overall Rating : 5.0 / 5 (10 Recenziile clienților)
  • 10 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Vezi toate recenziile
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Shaker

Calitate buna si compartimentat corect...o singura problema are cu capacul de la gura de baut care nu sta foarte bine inchis...in rest e foarte bun si rezistent

A fost util?

Bun

Bun

A fost util?

Super shaker

Foarte practic. Recomand!

A fost util?

Aproape perfect!

Mixeaza foarte bine, recipientele suplimentare mi se par deja un must have, merg la sala un preworkout-ul in el si intr-unul dintre recipiente cu proteina pentru postworkout. Dar ce mi-as fi dorit este sa aiba si o garnitura, de ce ? Pai daca il las cu lichid in el si il pun in geanta de sala culcat curge. NU curge in timpul agitarii(testat cam 5 minute). Cu acestea fiind spuse il recomand!

A fost util?

Shaker de calitate.

Îmi place că este compact, adică totuşi ai un recipient doar pentru vitamine, pastile ceea ce mă încântă. După nu mai vorbesc de cel pentru pudră, foarte fain.. Destul de rezistent, în concluzie foarte practic..

A fost util?

Recomand cu incredere!

Foarte practic cu cele patru sloturi pentru pastile din primul compartiment si spatiul destinat pudrei din cel de al doilea compartiment. De cand il folosesc am mai mult spatiu in geanta si nu mai este nevoie sa pierd timpul cautand prin toate partile gentii!

A fost util?

Bun

E foarte eficient

A fost util?

Un shaker minunat

Pentru mine este exact ce am nevoie si ce nu gaseam prin magazine. Capacitatea reala a shaker-ului e de 600 ml, dar este mai mult decat suficient, are doua compartimete (unul mai mare si altul mai mic) pentru a lua cu tine diverse pudrea sau pastile. Compartimentul mic are un separatot care se poate scoate in functie de nevoi, iar in compartimentul mare incap doua portii (50 grame) de pudra. Pentru mine este perfect.
Merge bine cu:
Impact Whey Protein.

A fost util?

Shakerul perfect

De departe cel mai complet si eficient shaker pe care l-am achizitionat, atat ca si capacitate cat si compartimente suplimentare. Recomand 100%!

A fost util?

bun

bun
Merge bine cu:
paine

A fost util?