45% REDUCERE la aproape TOT | COD: IMPACTRO
+Livrare gratuită peste 150 RON 🚚
+Până la 2 cadouri 🎁

0 0 : 0 0 : 0 0 : 0 0 : 0 0
Protein Powder For Beginners

CARE SUNT BENEFICIILE SUPLIMENTELOR CU PROTEINE?

Știm la ce te gândești: "proteinele sunt doar pentru cei care merg la sală". Ei bine, hai să lămurim un lucru. Suplimentele proteice sunt pentru toată lumea. Fie că ai ieșit la o alergare sau la o plimbare cu bicicleta, te-ai pus în mișcare la yoga sau ai început sa ridici greutăți la sală.

Proteinele ajută la recuperarea și creșterea masei musculare - nu îți face griji, acest lucru nu înseamnă întotdeauna că vei crește in greutate.
Whey Protein

CELE MAI POPULARE PROTEINE

FAQs
Există multe mentalități eronate despre suplimentele cu proteine și foarte multă informație care te poate deruta. Așa că noi îți răspundem la cele mai frecvente întrebări legate de proteine.

Shake-urile proteice ne ajută mușchii în trei feluri: construiesc masă musculară, previn deteriorarea mușchilor și promovează recuperarea musculară. Dacă scopul tău este să îți crești masa musculară sau să te recuperezi după antrenament, shake-urile proteice sunt un mod foarte convenabil și eficient din punct de vedere costuri prin care îți poți crește cantitatea de proteine din dieta zilnică și pe lângă asta, au și un gust super bun!

O dietă cu o cantitate ridicată de proteine o să te ajute per total să îți crești masa musculară deoarece mușchii sunt făcuți în mare parte din proteine. Dar nu uita, ca să depui masă musculara intr-un mod estetic trebuie să faci și antrenamente de rezistență. Altfel proteinele adăugate și caloriile din dietă se pot depozita și ca grăsime.

În primul rând, haide să stabilim care sunt diferențele dintre shake-urile proteice și shake-urile care înlocuiesc mesele. Pudrele proteice te ajută să îți crești masa musculară și de asemenea, să se recupereze. Suplimentele cu proteine nu sunt destinate înlocuirii meselor, sunt făcute să te ajute alături de o dietă sănătoasă și echilibrată și sunt un mod convenabil prin care tu poți să consumi mai multe proteine la un cost redus.

Shake-urile care înlocuiesc mesele fac exact ce scrie pe cutie. Componenta lor poate să înlocuiască o masă. Ele sunt utile atunci când ai nevoie de o masă rapidă și nu ai timp să gătești, împreună cu o dietă balansată.

La fel ca oricare altă sursă de energie, dacă o să consumi mai mult decât arzi o să existe riscul să crești în greutate pe termen lung. Dar dacă acesta este țelul tău , shake-urile proteice sunt o optiune cu puține grăsimi și calorii ( depinde ce fel de supliment alegi) care să te ajute să îți crești masa musculară in defavoarea grăsimii.

Ghid de proteine


Ai nevoie de mai multe informații despre proteine, beneficiile sale și sfaturi despre care produse ți se potrivesc cel mai bine? Consultă ghidul nostru de proteine.


Descoperă acum

Rețete bogate în proteine ideale pentru oricare timp din zi


Un shake proteic nu trebuie doar să fie amestecat cu apă și consumat după un antrenament. Te poți bucura de proteine ca parte a unei mese echilibrate, pentru a te pregăti pentru o zi ocupată sau chiar pentru a pune kilograme în plus.

Am adunat câteva dintre cele mai bune rețete cu proteine pentru fiecare ocazie pentru a te inspira și pentru a-ți arăta tot ce se poate face cu suplimenetele noastre proteice. Haide să începem acum.


Descoperă acum