45% REDUCERE la alimente și gustări
+35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35

Protein Powder For Beginners

CARE SUNT BENEFICIILE SUPLIMENTELOR CU PROTEINE?

Știm la ce te gândești: "proteinele sunt doar pentru cei care merg la sală". Ei bine, hai să lămurim un lucru. Suplimentele proteice sunt pentru toată lumea. Fie că ai ieșit la o alergare sau la o plimbare cu bicicleta, te-ai pus în mișcare la yoga sau ai început sa ridici greutăți la sală.

Proteinele ajută la recuperarea și creșterea masei musculare - nu îți face griji, acest lucru nu înseamnă întotdeauna că vei crește in greutate.
Whey Protein

CELE MAI POPULARE PROTEINE

FAQs
Există multe mentalități eronate despre suplimentele cu proteine și foarte multă informație care te poate deruta. Așa că noi îți răspundem la cele mai frecvente întrebări legate de proteine.

Ghid de proteine


Ai nevoie de mai multe informații despre proteine, beneficiile sale și sfaturi despre care produse ți se potrivesc cel mai bine? Consultă ghidul nostru de proteine.


Descoperă acum

Rețete bogate în proteine ideale pentru oricare timp din zi


Un shake proteic nu trebuie doar să fie amestecat cu apă și consumat după un antrenament. Te poți bucura de proteine ca parte a unei mese echilibrate, pentru a te pregăti pentru o zi ocupată sau chiar pentru a pune kilograme în plus.

Am adunat câteva dintre cele mai bune rețete cu proteine pentru fiecare ocazie pentru a te inspira și pentru a-ți arăta tot ce se poate face cu suplimenetele noastre proteice. Haide să începem acum.


Descoperă acum