REDUCERI de până la 70%| Extra 10% reducere | COD: IMPACTRO
+Livrare gratuită la comenzile peste 200 RON

Pierde în greutate

Oamenii reușesc atunci când adoptă strategii durabile și se asigură că organismul lor nu pierde nutrienții pe care îi dorește.

Pierderea în greutate este unul dintre cele mai comune obiective de fitness. Oamenii reușesc atunci când adoptă strategii durabile și se asigură că organismul lor nu pierde nutrienții de care are nevoie.

S-ar putea să crezi că a pierde în greutate înseamnă să fii flămând tot timpul. Împreună cu suplimente și gustări Myprotein pline de gust nu trebuie să îți sacrifici poftele de zi cu zi.

În plus, echipa noastră de dezvoltare a produselor este formată din nutriționiști calificați, care îmbină cu măiestrie știința și gustul pentru a produce produse irezistibile pe care să le adaugi cu ușurință în rutina ta zilnică.

Cele mai bune exerciții pentru pierderea în greutate

Exercițiile fizice îți vor sprijini călătoria spre pierderea în greutate. Găsește ceva care să te motiveze, apoi găsește un echilibru cu un plan corect de nutriție și exerciții fizice.

Totuși, exercițiile fizice singure s-ar putea să nu te ajute să scapi de kilograme. Un deficit de calorii este esențial pentru a susține o schimbare de durată. Dar mai întâi să vorbim despre modalități de a face mișcare.


De ce este importantă nutriția?

Uită de dietele la modă și de alimentația restrictivă. Pierderea în greutate pe termen lung se obține prin consumul a mai puține calorii decât arzi. Acest lucru este cunoscut sub numele de deficit caloric și este una dintre cheile pentru pierderea în greutate.

Pe lângă faptul că mănânci mai puține calorii, este important să menții masa musculară în timp ce slăbești. În timp ce reducerea caloriilor ajută la crearea deficitului caloric necesar pentru pierderea în greutate, pierderea în greutate poate duce la o scădere a masei musculare împreună cu pierderea de grăsime. Acest lucru poate duce la un metabolism mai lent, ceea ce înseamnă că trebuie să continui să mănânci din ce în ce mai puține calorii pentru a continua pierderea în greutate.

Prin efectuarea unui antrenament de forță regulat și menținerea unui aport adecvat de proteine, poți contribui la protejarea masei musculare în timpul procesului de slăbire.

Exercițiile de forță cum ar fi cele cu greutăți și exercițiile cu greutatea corporală, îți stimulează mușchii și îi semnalează corpului tău să păstreze țesutul muscular chiar și atunci când pierzi excesul de grăsime. Iar proteinele joacă un rol vital în repararea și creșterea musculară, susținând menținerea masei musculare.