1+1 gratis la o selecție de produse + 35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35
Livrare gratuită la comenzile peste 200 RON

Optimizarea performanței

Pentru a-ți maximiza potențialul, contează și mai mult modul în care îți alimentezi corpul.

Cere mai mult de la suplimentele tale pentru a-ți spori performanța. Pentru a-ți maximiza potențialul, contează și mai mult modul în care îți alimentezi corpul.

Concepute de experți cu ingrediente de cea mai bună calitate disponibilă, aceste suplimente îți vor oferi sprijin pentru fiecare limită pe care o depășești.

Pentru o dezvoltare riguroasă, există și o testare riguroasă. Când vezi acreditarea Informed Sport, o certificare voluntară și un standard global de control al calității în nutriția sportivă, ești liniștit că suplimentele tale sunt lipsite de impurități sau substanțe interzise și sunt sigure pentru competiție.

Informed Sport


Ne mândrim cu faptul că mergem mai departe pentru a ne asigura că unele dintre produsele noastre sunt imaculate, neatinse de impurități sau substanțe interzise.


Această certificare voluntară este modul nostru de a adăuga un nivel suplimentar de siguranță, oferindu-ți liniștea pe care o meriți. Pentru că, atunci când vine vorba de calitate, nu facem economie de bani pentru a vă oferi ce e mai bun.


Iată cum funcționează Informed Sport:


  • În primul rând, procesul de producție este monitorizat. Este nevoie de un standard extrem de ridicat pentru a trece această etapă de certificare.


  • Apoi, produsul trece prin teste de precertificare pe mai multe loturi.


  • În cele din urmă, există o eșantionare oarbă regulată a loturilor, pentru a ne asigura că nu există impurități și substanțe interzise în produsul tău.