45% REDUCERE la alimente și gustări
+35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35

Menținerea unui stil de viață echilibrat

Starea de bine nu este doar un obiectiv - este o serie de obiceiuri sănătoase care te ajută să duci o viață satisfăcătoare și sănătoasă.

Starea de bine nu este doar un obiectiv - este o serie de obiceiuri sănătoase care te ajută să duci o viață satisfăcătoare și sănătoasă. Iar secretul pentru a rămâne fidel acestor obiceiuri? Să le faci atât de plăcute încât să nu te poți abține să nu le adopți din toată inima.

Și când ai stabilit ce pui în corpul tău, este timpul să te gândești la modul în care îl miști. Fie că te antrenezi cu greutăți pentru a-ți dezvolta forța sau faci yoga pentru flexibilitate și mobilitate, există o multitudine de modalități de a aduce echilibru în viață. Lasă-te ghidat de experți.

Yoga: găsește-ți fluxul


Yoga face mai mult decât să dezvolte forța și să îmbunătățească flexibilitatea și mobilitatea - are o mulțime de beneficii și pentru mintea ta.


Yoga se referă la construirea echilibrului și a coordonării. Provoacă-te la o nouă postură - stăpânirea diferitelor posturi este incredibil de puternică și poate contribui la creșterea încrederii în tine. Te forțează să te oprești și să fii cu totul în momentul respectiv, ceea ce poate fi util în reducerea anxietății. Este modalitatea perfectă de a începe să practici mindfulness.

Hormoni de fericire


Activitatea fizică poate elibera hormoni de fericire - cei care reglează starea de spirit, îmbunătățesc răspunsul la stres și te ajută să gândești mai clar.


Atunci când faci exerciții fizice, corpul tău eliberează endorfine - analgezicele naturale ale organismului. Aceste substanțe chimice interacționează cu receptorii din creierul tău pentru a reduce percepția durerii fizice. Asta înseamnă că, exercițiile fizice intense sau prelungite ar putea să te ajute să te simți mai bine din punct de vedere fizic.


După exerciții fizice se eliberează, de asemenea, serotonină și dopamină, care reglează starea de spirit. Exercițiile fizice regulate pot contribui la creșterea concentrației acestor substanțe chimice în creier, ajutându-te să îți menții o stare de spirit pozitivă mai constantă și mai stabilă.

Simte-te bine din interior


Vitaminele și mineralele provin, în general, din alimentele pe care le consumăm. Dar, uneori viața poate interveni, ceea ce înseamnă că s-ar putea să nu obții din dieta ta atât de multe cât ți-ai dori.


De la menținerea sănătății minții, a inimii și a oaselor, până la susținerea nivelului de energie și a intestinului - suplimentele cu vitamine și minerale te pot ajuta să îți menții corpul sub control atunci când ai cea mai mare nevoie.

De ce este importantă nutriția?

Corpul tău merită cel mai bun sprijin pentru a prospera. Aici intervine nutriția corectă.

O nutriție bună este crucială, deoarece furnizează nutrienți esențiali pentru energie, creștere și bunăstare generală. Ea previne bolile cronice, susține funcția organelor și îmbunătățește sănătatea mentală. Alegerile alimentare sănătoase promovează longevitatea, abilitățile cognitive și stabilitatea emoțională, asigurând o viață fericită.

Și, deși ne străduim cu toții să îmbrățișăm o dietă sănătoasă, să recunoaștem - uneori o salată pur și simplu nu poate concura cu o felie de pizza. Gândește-te la suplimente ca la un partener, asigurându-te că organismul tău primește toți nutrienții de care are nevoie.