47% REDUCERE la aproape tot | COD: BLACKRO
+1KG UNT ARAHIDE gratuit la comenzile peste 399 RON
+Extra 5% la toată comanda când cumperi proteine

A woman wearing MP gym clothing sat on a window ledge stretching with the text 'You're Already Ready - MYPROTEIN' overlaying the image.
Best Sellers

Fitness-ul este un proces. Fie că ești în ziua 1 sau în ziua 1000, nu contează unde te afli sau unde te duci. Dacă ești aici, ești deja pregătit.

Găsești aici tot ce ai nevoie pentru a începe un stil de viață activ și mai sănătos.

Îmbrăcăminte

Când porți îmbrăcăminte activă de calitate, ai încredere în noi, vei recunoaște diferența. Cea mai bună îmbrăcăminte activă este confecționată cu țesături și caracteristici specifice pentru a te ajuta să te menții răcoros și confortabil, astfel încât performanța ta să poată fi dusă la nivelul următor. Arată bine și simte-te bine în echipamentele MP!

Construiește-ți propriul pachet

Nutriție

Testează ce este potrivit pentru tine. Explorează produse pline de proteine și opțiuni de gustări mai sănătoase într-o cutie cu mostre.

Antrenament

Eliberează-ți potențialul. Sfaturi de la profesioniști cu privire la tot ceea ce ai nevoie pentru a începe și a susține, explicații despre suplimente pentru a-ți alimenta călătoria, antrenamente pentru a te menține pe drumul cel bun. Toate acestea împreună cu planuri de antrenament și nutriție.

Motivație

Playlisturi concepute pentru a susține obiectivul tău, cu melodii bazate pe BPM pentru antrenamente pline de energie sau melodii lente pentru un ritm mai controlat și o atenție sporită.

FAQ