45% REDUCERE la alimente și gustări
+35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35

Cont de afaceri

Deveniți un distribuitor oficial

De ce să alegi Myprotein?

Când vine vorba de suplimente, oferim cea mai bună calitate și cel mai bun preț. Facem acest lucru din cauza modului în care Myprotein funcționează - folosind doar ingrediente de cea mai bună calitate, cei mai buni furnizori și fabricile proprii, testarea internă garantează 100% puritate.

Fondat în 2004, Myprotein este acum brandul numărul nr. 1 în Europa, având sediul în Manchester - operăm în peste 70 de țări printr-o echipă dedicată, atleți și influenceri activi. 

Află mai multe

Calitatea noastră

Luăm în serios toate nivelele de calitate, colaborând cu LGC Sport Science pentru a dezvolta gama noastră de nutriție. Acest lucru asigură că aceste produse nu conțin substanțe interzise de AGAD (Agenția Globală Anti-Doping), oferindu-le sportivilor de elită siguranța că își pot alimenta ambiția doar cu produse de calitate și verificate.

Află mai multe

Inovaţie

Noi dezvoltăm în mod constant noi produse pentru a menține gama noastră în prim-planul industriei. În medie, lansăm zece produse noi pe lună, aşa că stai cu ochii pe noi pentru a te asigura că eşti la curent cu ultimele noastre inovații.

Află mai multe