• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

True Whey

Suplimentul suprem pe bază de zer

4.714285714285714

7 Recenziile clienților

Pretul meu este redus cu pana la 40% FARA COD - Combina ofertele active! + Codul 10RO ofera 10% reducere suplimentara la toata comanda!

Myprotein a redus preturile la toate proteinele din gama cu pana la 40%!

Indiferent daca vrei sa imbunatatesti rata de recuperare a masei musculare, sa ramai definit sau sa cresti in masa musculara - indiferent de obiectivele tale, gama noastra de proteine are cate ceva pentru fiecare.

Oferta valabila pana pe 11.12.2016 la miezul noptii sau in limita stocului disponibil. 

Cumpara Acum

Preț vechi: 199.00RON

Preț nou 132.00RON

Nu se află pe stoc

Prezentare produs

True Whey True Whey este un supliment de generație viitoare pe bază de proteine, adresat celor care doresc să câștige masă musculară de calitate, fără grăsimi. Amestecul perfect de proteine din zer sub formă de concentrat și izolat. True Whey conține foarte puține grăsimi, zero zahăr și doar o cantitate mică de carbohidrați, însă este bogat în cea mai bio-disponibilă formă de proteină disponibilă, așadar conține de asemenea o cantitate însemnată de aminoacizi cu catenă ramificată (BCAA).

Pentru a stimula digestia proteinei din zer am adăugat Digezyme® care este un amestec format din cele mai puternice enzime digestive, care asigură absorbția proteinelor și reduce senzațiile de balonare și disconfort produse de shake-urile proteice. De asemenea, am adăugat Lactospore® Probiotic care stimulează digestia, îmbunătățește bio-disponibilitatea nutrienților și promovează bacteriile sănătoase din stomac.

Pe lângă beneficiile nutriționale oferite de True Whey, ne-am asigurat că consumul de True Whey este o experiență plăcută și fără bătăi de cap. Am formulat toate aromele cu ajutorul unui tabel de testare a aromelor, pentru a ne asigura că fiecare aroma obține cel mai ridicat scor posibil. Fiecare aromă fantastică are un gust unic și sunt convinși că True Whey este produsul pe bază de proteine cu cel mai bun gust de pe piață la ora actuală.

Datorită noilor tehnici de producție și experienței vaste, am creat un shake care se amestecă instant și nu face spumă – adăugați apă sau lapte și agitați. Acesta este shake-ul proteic suprem din punct de vedere al calității ingredientelor, aromelor delicioase și prețului direct fantastic.

Știați că puteți achiziționa mostre ale acestui produs? Dacă doriți să încercați produsul înainte de a-l achiziționa, faceți clic aici.

Beneficiile cheie oferite de True Whey:

 • Nu face spumă și se amestecă instant
 • 100 milioane de spori de Lactospore® Pro-biotics per servire
 • 50 mg de enzime digestive Digezyme® per servire
 • ZERO Aspartam, Maltodextrină sau alți agenți de umplere!
 • Îndulcit doar cu Sucraloză®.
 • Profil excelent de aminoacizi, cu concentrație ridicată de BCAA.
 • Lingură de măsurare inclusă.
 • Adecvat pentru vegetarieni.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

 • Sursă de proteine de cea mai bună calitate
 • Noi arome fantastice
 • Include Lactospore® și Digezyme®
 • Bogat în BCAA și Aminoacizi

Utilizare recomandată

Amestecați 1 lingură (aproximativ 25 g) cu 150-250 ml de apă sau lapte degresat (pentru a obține un shake mai gros, utilizați o cantitate mai mică de lichid, pentru un shake mai subțire adăugați mai mult). Pentru rezultate optime utilizați un shaker Myprotein și consumați 2-3 serviri pe zi.

Ingrediente

Cremă de Banane: Amestec Proteic (Concentrat Proteic din Zer, Izolat Proteic din Zer, Emulsificator (Lecitină de Soia)), Arome, Agent de Îngroșare (Gumă Xantan), Colorant (Curcumină), Complex de Enzime (Amilază, Protează, Celulază, Beta-D-Galactosidază, Lipază), Îndulcitor (Sucraloză), Probiotic (Bacillus Coagulans).
Banane Caramelizate: Amestec Proteic (Concentrat Proteic din Zer, Izolat Proteic din Zer, Emulsificator (Lecitină de Soia)), Arome, Agent de Îngroșare (Gumă Xantan), Complex de Enzime (Amilază, Protează, Celulază, Beta-D-Galactosidază, Lipază), Îndulcitor (Sucraloză), Probiotic (Bacillus Coagulans).
Ciocolată cu Caramel: Amestec Proteic (Concentrat Proteic din Zer, Izolat Proteic din Zer, Emulsificator (Lecitină de Soia)), Arome, Pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi, Agent de Îngroșare (Gumă Xantan), Complex de Enzime (Amilază, Protează, Celulază, Beta-D-Galactosidază, Lipază), Îndulcitor (Sucraloză), Probiotic (Bacillus Coagulans).
Ciocolată cu Cocos: Amestec Proteic (Concentrat Proteic din Zer, Izolat Proteic din Zer, Emulsificator (Lecitină de Soia)), Arome, Pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi, Agent de Îngroșare (Gumă Xantan), Complex de Enzime (Amilază, Protează, Celulază, Beta-D-Galactosidază, Lipază), Îndulcitor (Sucraloză), Probiotic (Bacillus Coagulans).
Ciocolată cu Mentă: Amestec Proteic (Concentrat Proteic din Zer, Izolat Proteic din Zer, Emulsificator (Lecitină de Soia)), Pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi, Arome, Agent de Îngroșare (Gumă Xantan), Complex de Enzime (Amilază, Protează, Celulază, Beta-D-Galactosidază, Lipază), Îndulcitor (Sucraloză), Probiotic (Bacillus Coagulans).
Ciocolată cu Portocale: Amestec Proteic (Concentrat Proteic din Zer, Izolat Proteic din Zer, Emulsificator (Lecitină de Soia)), Pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi, Arome, Agent de Îngroșare (Gumă Xantan), Complex de Enzime (Amilază, Protează, Celulază, Beta-D-Galactosidază, Lipază), Îndulcitor (Sucraloză), Probiotic (Bacillus Coagulans).
Cookies & Frișcă: Amestec Proteic (Concentrat Proteic din Zer, Izolat Proteic din Zer, Emulsificator (Lecitină de Soia)), Arome, Agent de Îngroșare (Gumă Xantan), Complex de Enzime (Amilază, Protează, Celulază, Beta-D-Galactosidază, Lipază), Îndulcitor (Sucraloză), Probiotic (Bacillus Coagulans).
Ciocolată cu Lapte: Amestec Proteic (Concentrat Proteic din Zer, Izolat Proteic din Zer, Emulsificator (Lecitină de Soia)), Pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi, Agent de Îngroșare (Gumă Xantan), Arome, Complex de Enzime (Amilază, Protează, Celulază, Beta-D-Galactosidază, Lipază), Îndulcitor (Sucraloză), Probiotic (Bacillus Coagulans).
Înghețată de Zmeură: Amestec Proteic (Concentrat Proteic din Zer, Izolat Proteic din Zer, Emulsificator (Lecitină de Soia)), Arome, Acid Citric, Agent de Îngroșare (Gumă Xantan), Colorant (Roșu Sfeclă), Complex de Enzime (Amilază, Protează, Celulază, Beta-D-Galactosidază, Lipază), Îndulcitor (Sucraloză), Probiotic (Bacillus Coagulans).
Prăjitură cu Căpșuni: Amestec Proteic (Concentrat Proteic din Zer, Izolat Proteic din Zer, Emulsificator (Lecitină de Soia)), Arome, Agent de Îngroșare (Gumă Xantan), Colour (Roșu Sfeclă), Acid Citric, Complex de Enzime (Amilază, Protează, Celulază, Beta-D-Galactosidază, Lipază), Îndulcitor (Sucraloză), Probiotic (Bacillus Coagulans).
Caramel: Amestec Proteic (Concentrat Proteic din Zer, Izolat Proteic din Zer, Emulsificator (Lecitină de Soia)), Arome, Agent de Îngroșare (Gumă Xantan), Complex de Enzime (Amilază, Protează, Celulază, Beta-D-Galactosidază, Lipază), Îndulcitor (Sucraloză), Probiotic (Bacillus Coagulans).
Prăjitură cu Vanilie: Amestec Proteic (Concentrat Proteic din Zer, Izolat Proteic din Zer, Emulsificator (Lecitină de Soia)), Arome, Agent de Îngroșare (Gumă Xantan), Complex de Enzime (Amilază, Protează, Celulază, Beta-D-Galactosidază, Lipază), Îndulcitor (Sucraloză), Probiotic (Bacillus Coagulans).

Conține: Soia & Lapte.
Poate conține: Gluten, Ouă, Arahide & Nuci

Informații nutriționale

PER SERVIRE DE 25 g:
Energie (kJ/kcal): 409/98
Grăsimi: 1,6 g
dintre care saturate: 0.0 g
Carbohidrați: 1,7 g
dintre care zaharuri: 1,5 g
Proteine: 18,7 g
Sare: 0,1 g

PER 100 g:
Energie (kJ/kcal): 1636/392
Grăsimi: 6,4 g
dintre care saturate: 0.0 g
Carbohidrați: 6,8 g
dintre care zaharuri: 6.0 g
Proteine: 74,8 g
Sare: 0,4 g

Informațiile nutritive corespund variantei de căpșuni. Alte arome pot avea informații nutritive diferite.

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Rezumat

4.714285714285714

4.714285714285714

(7 Recenziile clienților)

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€
Sortare după

Produs bun... dar cu lipsuri.

General:

4

Mixabilitate:

5

Gust:

5

Eficacitate:

5

Un produs de calitate pe care il consum, in varianta fara aroma, de prea putin timp pentru a-i aprecia eficienta. In schimb mixabilitatea si gustul sunt ok. In plus, adaosul de probiotice si enzime vine sa ii mareasca biodisponibilitatea. Si, ca sa nu fie toate lucrurile ok, iata si minusurile: 1. Indulcitorul folosit, sucraloza, este o substanta inca controversata in privinta efectelor consumului pe termen lung, fapt pentru care prefer sa nu risc si sa consum varianta fara aroma. 2. Varianta fara aroma nu mai este disponibila (11.11.2016), asa incat voi renunta sa mai comand acest produs.

Fri Nov 11 20:03:08 GMT 2016 de

True

General:

5

Mixabilitate:

3

Gust:

4

Eficacitate:

4

Un produs foarte bun si eficient, este acum in alimentatia mea de zi cu zi.Il recomand tuturor celor care isi doresc performanța.

Merge bine cu:

Nuci, banane, lapte Miere,ciocolata,nuci kaju

Wed Jan 06 09:53:04 GMT 2016 de

True whey

General:

4

Mixabilitate:

4

Gust:

3

Eficacitate:

4

Este o proteina buna,acceptabila ca gust in varianta chocolate-coconut dar putin fada. Se amesteca bine si digestabilitatea este buna

Merge bine cu:

Lapte,apa,lapte de soia

Wed Oct 14 10:41:09 BST 2015 de

Proteina

General:

5

Mixabilitate:

5

Gust:

5

Eficacitate:

5

Cea mai buna proteina folosita pana acum, refacere si crestere.

Merge bine cu:

creatina glutamina

Sat Aug 08 11:40:00 BST 2015 de #1 Topul recenziilor

Wooow!!!!

General:

5

Mixabilitate:

5

Gust:

5

Eficacitate:

5

Nu am cuvinte recomad acest produs din toata inima!!!!

Wed Jul 29 19:25:22 BST 2015 de

Foarte bun!

General:

5

O proteina din zer care isi merita banii din plin, este printre cele mai bune de pe piata. Gustul este excelent!

Sat Jun 06 16:31:50 BST 2015 de

Proteine

General:

5

Mixabilitate:

4

Gust:

5

Eficacitate:

4

Salutare recent am comandat aceste proteine dar de pe site ul myprotein.it.Gust bun cu lapte.mixabilitate foarte buna cu lapte si buna cu apa.recomand cu lapte.4,5 stele pentru acest produs.cred ca e si un pret foarte bun/

Fri May 15 16:09:11 BST 2015 de

True Whey

Selectează imaginea

True Whey