• Vegetarian

    Vegetarian

  • Vegan

    Vegan

Glutamine Peptides

25% reducere la toata gama! Foloseste Codul 25MYPRO

Myprotein iti ureaza o vara placuta cu 25% reducere la toata gama de produse! 

+ Cheltuie doar 100RON si primeste noul shaker editie limitata gratis! Adauga produse in valoare de 100RON in cos si shaker-ul va fi adaugat si redus automat.

Oferta valabila pana pe 26.07.2016 la miezul noptii sau in limita stocului disponibil.

Cumpara Acum

Nu se află pe stoc

Prezentare produs

Glutamine Peptides este un produs folosit de culturiștii și alteții care doresc să reducă durerea în urma antrenamentelor intense. Peptidele sunt substanțe chimice derivate natural care permit utilizatorilor să absoarbă mai rapid doze mai mari de glutamină în organism. Acest lucru poate ajuta la creșterea masei musculare slabe și îmbunătățirea recuperării după antrenamentele intense.

Spre deosebire de Glutamină, celălalt supliment alimentar extreme de cunoscut, Glutamine Peptides este un produs mult mai stabil, datorită legăturii dintre glutamină și peptidele care sunt legate de aceasta.

Avantajul acestei forme mai stabile a suplimentului este acela că se digeră mai rapid, fiind astfel asimilat mai rapid comparativ cu celelalte forme. Glutamine Peptides vă ajută să obțineți rezultate mult mai rapid, fiind astfel un excelent supliment post-antrenament, care ajută la creștere și stimularea recuperării.

Există o serie de beneficii suplimentare pentru utilizatorii de Glutamine Peptides, care fac ca acesta să fie un supliment alimentar extrem de eficient.

Administrarea de Glutamine Peptides împreună cu o dietă echilibrată poate aduce rezultate extraordinare în materie de performanță și starea generală de sănătate.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Absorbție rapidă în organism, pentru performanțe îmbunătățite
  • Ajută la recuperare după antrenament
  • Un aminoacid

extrem de popular

Utilizare recomandată

Ca supliment alimentar recomandăm consumarea a 4 g, de 1 până la 3 ori pe zi, cu cantitatea preferată de apă sau suc de fructe.

Adăugați 2 linguri MP mici (4 g) la cantitatea preferată de apă sau suc de fructe și consumați imediat.

1 x lingură de plastic MP rasă (mică) cântărește 2 g (nu este inclusă).

Ingrediente

Acest produs conține 100% Glutamine Peptides, fără alte adaosuri.

Informații nutriționale

100% Glutamine Peptides

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Glutamine Peptides

Selectează imaginea

Glutamine Peptides