Reduceri de până la 60% + Extra 10% Reducere | COD: ANIVERSARE
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Pre-Workout

Cel mai exploziv produs al nostru preantrenament - un impuls atunci când ai cea mai mare nevoie

RON

Pre-Workout

Cel mai exploziv produs al nostru preantrenament - un impuls atunci când ai cea mai mare nevoie

RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

extra 10% reducere | COD: ANIVERSARE

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Recenzii

Overall Rating : 4.36 / 5 (36 Recenziile clienților)
  • 23 5 star reviews
  • 8 4 star reviews
  • 2 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 2 1 star reviews
Vezi toate recenziile
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Super

Este super bun! Iti da multa energie

Merge bine cu:

Apa

A fost util?

Pre workout

Foarte foarte slab, nu recomanda, am luat și 2 cupe și nu simt absolut nimic, precizez ca e prima oara când iau pre workout, deci nu știu ce sa zic, slab rau de tot.

A fost util?

Slăbuț

Mi-am comandat acest Pre-workout,dar nu se simt acele furnicături de la el și nici acea energie si revigorare in care sa nu mai simți oboseala . Am încercat și alte Pre-workout-uri și in comparație cu ele este slab . Sigur nu o sa-l mai comand,mi se pare slab.  Nu sunt consumator de cafea sau energizante,ci foarte rar,deci nu exist acea toleranta la cofeina .

A fost util?

Produs eficient

Am simtit diferenta de la a doua administrare. Dupa 10 minute de la administrare simt furnicaturi pe frunte si in brate. Reusesc sa duc un antrenament grupa mare+grupa mica cu intesitate maxima pana la final. Am observat si o mica imbunatatire la forta ( am pus mai multe kg ). Gust foarte bun de mango, se mixeaza bine. De evitat a se consuma impreuna cu o cafea servita in timp apropiat.

Merge bine cu:

The whey si creatina monohidrat.

A fost util?

Super!

Are efect foarte bun! Si un gust super. Recomand cu caldura😊

A fost util?

Recomand ca si prim preworkout

Foarte fain produsul, dupa cateva minute incep sa apara si furnicaturile. Personal am mai consumat preworkout-uri cu un nivel de cofeina mai ridicat, dar o cupa e suficienta sa te scoata din orice stare de oboseala ai avea. Dupa un timp am inceput sa iau o cupa si un sfert, poate jumatate din cauza ca am inceput sa ma obisnuiesc cu cantitatea precedenta. Gustul de mango si portocale e ok, singura chestie ce nu mi-a placut a fost ca ultimele guri erau usor "intepatoare".

Merge bine cu:

Apa

A fost util?

Recomand

Pentru mine a facut o schimbare majora, s-a observat diferente dintre zilele in care foloseam pre si cele in care nu, mult mai multa energie, oboesti mai greu si iti revii mai repede.

Merge bine cu:

Apa rece the best

A fost util?

Miroase a laborator de chimie

Are un gust extrem de chimicale. Si miroase ca in laboratorul de chimie. Inteleg ca pana la urma sunt doar chimicale dar nu trebuie sa ai senzatia ca bei ceva facut intr-un pahar Berzelius. Apoi sa spui ca esti adept “healthy lifestyle” 🙂 Am mai luat produse MyProtein in urma cu cativa ani si am fost dezamagit, credeam ca acum s-a schimbat ceva in bine dar se pare ca in afara de investitiile in reclame pe Instagram...altele nu prea s-au facut.

A fost util?

Supliment de nota 9

Personal gustul de COLA e oribil. Dar isi face efectul, eu iau undeva la jumatate de cupa înainte de antrenament si e ok(am energie)Dată viitoare vreau sa incerc varianta de ZMEURA ALBASTRA

Merge bine cu:

Apa

A fost util?

Recomand

Un pre-workout excelent din toate punctele de vedere. Iti asigura o energie in plus. 

A fost util?