Reduceri de până la 60% + Extra 10% Reducere | COD: ANIVERSARE
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Myprotein MyBar Zero, Box

New and improved formula

  • Vegetarian
RON

Myprotein MyBar Zero, Box

New and improved formula

  • Vegetarian
RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

extra 10% reducere | COD: ANIVERSARE

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Recenzii

Overall Rating : 4.75 / 5 (24 Recenziile clienților)
  • 21 5 star reviews
  • 2 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 1 1 star reviews
Vezi toate recenziile
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

oribile

Cele cu caramel si alune nici daca mi le-ati trimite pe gratis nu le-as mai manca...

Merge bine cu:

nu merge cu nimic...parca manci nisip

A fost util?

Super bune

Le-am gustat pe cele cu Speculoos si sunt minunate, au gust de turta dulce. Sunt foarte bune dupa ce le bagi cateva secunde la cuptorul cu microunde. Am terminat o cutie si acum sunt la a doua.

Merge bine cu:

cafea, ceai, suc, lapte

A fost util?

Foarte bun

Batonul seamana foarte mult cu un baton de ciocolata, dulce, gustos si fara aroma artificiala.

A fost util?

Cel mai bun înlocuitor de masa Migdale și Vanilie

Pe bună dreptate este cel mai bun înlocuitor de masa. L-am consumat ca mic dejun. Mi-a ținut de foame cam 4 ore, nu m-a balonat. Textura pufoasa, nelipicioasa, gust bun, aroma fin de migdale și vanilie, nu se simte indulcitorul. Cu siguranță le voi achiziționa în continuare.

Merge bine cu:

Dieta AID.

A fost util?

Nu le bate nimic

Ok, nu au cea mai incredibilă consistență din lume - adică dacă le ții la rece zici că îți rupi dinții în ele, iar dacă le ții la temperatura camerei vara se fac un fel de cremă :)) Dar le poți folosi ca adaos de pus în iaurtul de dimineață/seara - au un aport excelent de fibre (26 grame per baton), ceea ce este incomparabil cu orice de pe piață - poate doar când îmi fac singură acasă batoane din whey + vitafiber să mai ating procentul ăsta cumva. Însă la sub 200 calorii, 20 grame proteină, 26 grame proteină, fără zahăr și carbohidrați extrem de reduși, sunt mirifice. Dar trebuie să bei multă apă pentru ca fibrele să-și facă efectul - eu am un tranzit intestinal lent și atunci trebuie să suplimentez până la 40 grame fibre/zi (media recomandată fiind de 30), ceea ce mă ajută foarte mult pentru că oricâte legume aș mânca, dacă nu mănânc 400 grame de spanac în fiecare zi, nu pot să îmi ating targetul.

Merge bine cu:

Apă.

A fost util?

Foarte bun

Este foarte bun. Gustul este bun. Batonul este în sine mai cleios, este greu sa l scoți din ambalaj. Îl recomand cu placere, am încercat de toate aromele și cel mai mult mi a plăcut peanut caramel.

Merge bine cu:

Vitamine, creatina

A fost util?

The best !

E batonul ideal, poti inlocui orice masa, e gustare, e desert e tot ce vrei tu sa fie! The best ever!

A fost util?

Merita incercat

Cel mai bun baton proteic pe care l am incercat pana acum! Uneori inlocuiesc o masa cu el sau pur si simplu e o gustare delicioasa. Cel cu caramel si alune este foarte bun.

A fost util?

Mult mai ok decat ma asteptam

Este exact ce imi doresc de la un protein bar. Restul variantelor de pe piata ar putea la fel de bine sa fie Snickers cu un pic de proteina deasupra - multe calorii si carbohidrati. M-a atras in primul rand procentul de fibre - nu intotdeauna am timp sa-mi mananc kg-ul de legume zilnic, asa ca fibrele prind foarte bine. Caloriile totale sunt mai reduse decat la alte batoane (~200 in loc de ~250), iar gustul este... ok.

A fost util?

Perfecte pentru dieta

Cand revin pe stoc? :(

Merge bine cu:

Orice

A fost util?