Creatină pentru femei

2 rezultate

Ce este creatina?

S-a dovedit ca suplimentarea cu creatina la femei stimuleaza puterea, forta si cresterea in dimensiune. Din acest motiv, consumul de creatina este extrem de raspandit in randul unui numar mare de sportive, de la participante la concursurile de fitness, la alergatori de viteza sau orice persoana care doreste sa-si imbunatateasca viteza, forta sau puterea. Cel mai popular supliment pe baza de creatina este Creatina Monohidrata in forma de pudra sau tablete.

Care sunt rezultatele directe?

Motivele pentru care creatina este unul dintre cele mai populare suplimente pentru femei sunt: mai multa energie, mai multa rezistenta musculara, contractie musculara intensa, o pompare grozava, recuperare musculara optima, un plus de forta si o stare psihica pozitiva si pro-activa.

De ce este importanta creatina pentru femei?

Un principiu de baza care trebuie respectat este ca muschii ard grasimile. Daca vrei un corp definit, trebuie sa iti intaresti masa musculara pentru a te transforma intr-o masinarie de ars grasimi. Creatina te va ajuta sa iti atingi mult mai rapid obiectivele.

Care este doza recomandata de creatina?

Regula de baza sau regula generala in ceea ce priveste consumul de creatina este ca in primele 5 zile sa fie administrate 20g pe zi, impartit in doze de 5 grame. Acest stadiul se numeste ”incarcarea de creatina”. Apoi, consumul necesar este de 5 grame pe zi, preferabil in 2 doze, inainte si dupa antrenament. Aceasta faza se numeste ”mentinerea”. De asemenea, recomandam o pauza de o saptamana o data la 2 luni de utilizare continua.

Sortare după:
Filtrare
Oferta

Creatină Monohidrata

Lichidari de stoc
Pana la 80% reducere
+10% extra
Cod: RO10

Lichidari de stoc

Beneficiaza de pana la 80% reducere la o selectie de produse +10% extra | Cod: RO10
Cumpara acum
4.74 116
de la 12.00RON
Economisești: 16.00RON
Oferta

Creatină Monohidrată

Lichidari de stoc
Pana la 80% reducere
+10% extra
Cod: RO10

Lichidari de stoc

Beneficiaza de pana la 80% reducere la o selectie de produse +10% extra | Cod: RO10
Cumpara acum
3.88 8
RRP: 84.00RON
34.00RON
Economisești: 50.00RON

Ai adăugat

Ne pare rău, se pare că s-a produs o eroare. Te rugăm să încerci din nou.

Quantity:

Subtotal: ( produsele din cosul tau)

Back to top