38% REDUCERE la aproape tot | COD: FLASHRO + Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON
-25 RON cu achizitii peste 350 RON

Ultra colanți fără cusături Shape - Lapoviță

Colanți pentru femei cu talie înaltă și finisare metalică

RON

Ultra colanți fără cusături Shape - Lapoviță

Colanți pentru femei cu talie înaltă și finisare metalică

RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

38% REDUCERE la aproape tot | COD: FLASHRO

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Recenzii

Overall Rating : 4.75 / 5 (4 Recenziile clienților)
  • 3 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Recomand

Am comandat mărimea xs (1.69,47.5 kg) conform tabelului si imi vin dar sunt destul de stramti, mai stramti decat cred ca ar fi trebuit să fie. In afara problemei cu mărimea totul este in regula, sunt rezistenți, nu sunt transparenti iar culoarea este un gri metalic/argintiu.

A fost util?

Frumosi si comozi

Mi-am cumparat 2 perechi de colanti de acest model(pe albastru si pe roz) si am fost multumita de ambele. Au culori frumoase, material comod, ce abia il simti si nu sunt deloc transparenti. Eu mi-am luat marimile S si M. Ambele vin bine, insa recomand marimea S pentru cineva de inaltimea 1.65.

A fost util?

Precum lapovita!

Colantii au culoarea argintie, un gri foarte-foarte deschis. Au aspect metalic. Sunt foarte placuti, materialul elastic, destul de grosi doar ca, la aceasta culoare, recomand purtarea unui chilot de tip pantalon scurt fara cusaturi, de culoarea pielii. Cu un chilot de acest tip eviti aspectul usor transparent. Ma asteptam sa scoata in evidenta imperfectiunile sau sa dea volum picioarelor, dar nu este asa. Materialul este foarte bun, culoarea unicat!

A fost util?

Îi ador!

Colanții sunt superbi, materialul deosebit, arată premium. Sunt foarte confortabili, complimentează foarte bine silueta și sunt ideali pentru exerciții oricât de dificile. Însă eu folosesc colanți și pentru multe drumeții, în călătorii și am fost încântată că într-adevăr nu transpiri, oricât de cald este (i-am luat pe zi acum, vara, i-am purtat o zi întreagă să văd dacă sunt mulțumită). Îi ador, efectiv, nu îi simți, nu sunt transparenți deloc, sunt super confortabili și arată foarte foarte bine! Am luat S și îmi vin foarte bine, deși aș fi putut lua și XS, m-am gândit să fac retur, dar am decis să iau data viitoare xs și voi vedea cu care mă simt mai bine. O să văd însă cum se comportă, poate este bine să nu îi forțezi, probabil că se păstrează mai bine în timp, Revin peste ceva timp, oricum, nu am înțeles de ce multe păreri spun că trebuie să iei un număr mai mare, în cazul meu nu a fost așa, sau poate că nu se aplică la fiecare model. 

A fost util?