38% REDUCERE la aproape tot | COD: FLASHRO + Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON
-25 RON cu achizitii peste 350 RON

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Colanți Seamless

Women’s second-skin, squat-proof leggings

RON

Colanți Seamless

Women’s second-skin, squat-proof leggings

RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Stoc epuizat

38% REDUCERE la aproape tot | COD: FLASHRO

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Recenzii

Overall Rating : 4.75 / 5 (12 Recenziile clienților)
  • 10 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Vezi toate recenziile
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Seamless=libertate si confort maxim

Vreau sa incep prin a spune ca mi-am luat 3 perechi de seamless dintr-o singura achizitie.Mi-am dat seama numai din poze ca este calitate si asa a si fost. Culoarea e superba, un verde foarte placut , exact ca in poza Materialul e moale si se intinde usor,se muleaza perfect.Eu am luat marimea S, avand 1m 64 si 62 de kg, constructie slaba-spre usor solida la picioare si abdomen. Banda elastica nu strange,ci delimiteaza frumos mijlocul , nu -i nimic daca ai putina burtica,te acopera acesti colanti ! Bineinteles, modelul e facut sa iti avantajeze forma feselor , e genial gandit.Ajuta foarte mult la increderea in sine, chiar daca pare cliseu.Fetele stiu ce zic !! Daca esti slaba slaba pe bune, nu ai gresi daca ai lua un XS.Bineinteles si banda de mijloc va fi umpic mai stransa,dar tinand cont ca ei sunt foarte stretchy/elastici, in cazul meu , un M ar fi fost prea largut. Squat proof- evident ! Si nu te tin deloc, esti foarte libera in miscare.Eu ii port si inafara salii pentru ca pur si simplu ma simt super in ei. Recomand cu toata increderea orice colanti seamless!

A fost util?

Recomand

Am avut o experienta destul de placuta cu acesti colanti MyProtein. Culoarea din poze coincide cu cea din realitate, materialul este foarte bun, comod, se muleaza foarte bine pe corp, se imbraca usor si sunt squat-proof. Banda elastica vine perfect pe corp, fara sa simti ca te strange. Singurul mare minus, si motivul pentru care nu prea ii port la sala, este talia extrem de joasa - sa fim seriosi, nu toate femeile au patratele sau un abdomen perfect plat. Merg purtati cu bluze lungi, care te acopera, dar daca esti genul care poarta bustiere si nu te simti comfortabil cu o talie atat de joasa, cum este si cazul meu, nu iti recomand acesti colanti. Cand stau in picioare nu arata rau, dar daca ma aplec talia atat de joasa nu ma ajuta deloc si ma face sa ma simt inconfortabil. In rest, colantii sunt unii dintre cei mai buni pe care i-am probat, au potential mare si consider ca daca s-ar face si optiunea cu talie inalta, in mai multe culori, ar avea un mare succes. O sa mai adaug doar un minus la colantii in culoarea Navy - sfoara folosita pentru cusut este mult mai inchisa decat nuata materialului si din cauza asta atrage atentia in mod neplacut in zonele respective. Personal, mi se pare foarte inestetic sa ai o dunga atat de inchisa care urca pana intre picioare. Este si motivul pentru care nu i-am achizitionat.

A fost util?

the best

super material si calitatea se vede!

A fost util?

Multumita

Super design si material bun. Sunt foarte mulțumită!!!

A fost util?

Colanti

Mie nu mi se par cine stie ce!masura spre norocul meu am nimerit o, iar materialul e ff elastic si in partea din față,Mie personal nu mi place cum se așează. Am crezut ca e altceva fata de ce am văzut prin magazine d asta am dat comanda.per total sunt ok..(cu o bluza lunga peste 😊)

A fost util?

Excelent

Sunt super....mega....top.....fetelor nu ezitați cand va uitati la acest produs....arată mortal de bine ....sunt extrem de mulțumită.....

A fost util?

Recomand!

Sunt superbi! Vin perfect! Am 177 si 69 kg si am comandat marimea L. Daca vreti sa fie mai stransi, recomand M . Felicitări Myprotein!

A fost util?

Excelent

The best in town....fetelor merită toți banii...o sa arătați de nota 100 în ei....

A fost util?

Cei mai buni

Super mișto colantii....merită 1000% .....

A fost util?

Minunați

Am comendat acesti colanti in nuanţa Marble green si arata bestial ! I-am îmbrăcat pentru prima data si am avut doar laude. Modelul te face să arăți foarte bine, însă sunt buni doar pentru a face exerciții care exclud alergatul pentru că, fiind foarte elastici, aluneca de pe corp dupa câțiva metri de alergare. Categoric sunt Squat Proof si ii iubesc!

A fost util?