38% REDUCERE la aproape tot | COD: FLASHRO + Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON
-25 RON cu achizitii peste 350 RON

Colanți mulați, fără cusături

Colanți mulați cu întărituri

RON

Colanți mulați, fără cusături

Colanți mulați cu întărituri

RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

38% REDUCERE la aproape tot | COD: FLASHRO

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Recenzii

Overall Rating : 5.0 / 5 (3 Recenziile clienților)
  • 3 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Colanti

Marimea s vine foarte bine si daca porti mai spre m si modelează corpul foarte frumos, in special in zona taliei pentru ca au banda elastică foarte inalta🔥

A fost util?

produs de foarte buna calitate

Produs de foarte buna calitate! Am comandat pentru sotie si este foarte multumita atit de caliatea produsului cit si de estetica acestuia. Am comandat marimea M desi se incadreaza foarte bine la marimea S, pentru ca in timp se pot deteriora datorita zonelor mesh. Depinde de preferintele fiecaruia cum doreste sa fie strimpte hainele pe care le poarta. Livrarea s-a efectuat repede, intirzierea s-au datorat perioadei de sarbatori si curierului din Romania. Pe viitor vom mai comanda!

A fost util?

Confortabili

Acest model de colanti este confortabil si reusit din punct de vedere estetic. Materialul se usuca rapid, iar talia relativ inalta modeleaza bine corpul. Desi initial par mai mici decat asteptarile, colantii se mai lasa in timpul purtarii si sunt destul de elastici+squat-proof. Am selectat masura M pentru EU 36-38, inaltime 5'7", desi conform ghidului de marimi as fi purtat S, insa cred ar fi fost prea scurti si stramti pentru a efectua exercitii complexe.

A fost util?