45% REDUCERE la alimente și gustări
+35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

THE Whey+

Produs dezvoltat cu PhaseTech™

RON

THE Whey+

Produs dezvoltat cu PhaseTech™

RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Recenzii

Overall Rating : 4.82 / 5 (11 Recenziile clienților)
  • 9 5 star reviews
  • 2 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Vezi toate recenziile
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Un produs bun

E un produs bun. Gustul e ok, in special cel de vanilie. Cel de ciocolata...nu e rau, aduce mult spre acele prajituri care se bagavla cuptorul cu microunde. As zice ca e interesat ca gustul e in masura sa iti potoleasca dorinta de ceva dulce. Se amesteca bine, folosesc o ustensila de aerat laptele. Cred ca merge ok si cu un shaker. Nu baloneaza, nu m-am stricat la stomac... Pretul mi se pare un pic piperat dar daca prinzi la reducere iesi ok. Eficacitatea e greu de evaluat. Proteinele sunt doar un aspect. Daca stai in cur di bagi proteine, nu o sa se intample nimic magic.

Merge bine cu:

Lapte foarte bine, apa ok

A fost util?

Unic

Este cea mai buna proteina pe care am incercat-o pana acum! Se amesteca foarte bine gustul este de calibrate premium! Recomand!

Merge bine cu:

Lapte, pre-workout

A fost util?

Delicios

Am încercat o grămada de proteine de la Myprotein dar asta le bate pe toate, se amesteca bine; cu lapte are gust de ciocolata calda. Eu consider ca își merita banii

Merge bine cu:

Lapte 

A fost util?

Excelent

Cele mai bune proteine pe care le-am folosit ever. Gust excelent, mixabikitate foarte bună, iar ca rezultat e încă prematur sa exprim o părere.

Merge bine cu:

Lapte.

A fost util?

cea mai buna proteina

Am incercat toate variantele de proteina de la acest brand atat proteina din zer (toate variantele de whey atat cele cu pret mai mic cat si din cele mai scumpe disponibile) cat si variantele de colagen in decursul a 5 ani de zile... si pot face o comparatie realista. Mixabilitate - cea mai buna ( shake-uri, prajiturele proteice etc. ), gust excelent ( varianta de vanilie are si mici bucatele de bombonele gen birthday cake, pe cea de ciocolata nu am deschis-o inca), iar ca rezultate ... ramane de vazut. Un alt aspect pe care il urmaresc la aceasta proteina e sa nu imi mai cauzeze balonare dupa consumul acesteia. O sa revin cu un feedback :D

Merge bine cu:

iti trebuie doar imaginatie si o poti combina cu aproape orice

A fost util?

O proteina bună

Proteina este buna ,de nota 8/10 Mi se pare prețul cam mare pentru numărul de serviri. Gust 7/10 (căpșuni) Mixabilitate 8/10 Rezultate 8/10 In concluzie o recomand, calitate bună!

A fost util?

gust bun

are un aspect premium, daca ma poate lamuri ce sunt granulele alea colorate din pudra

Merge bine cu:

apa rece

A fost util?

Rezultate bune

Un produs bun, are un gust excelent cel de vanilla ice cream. Am o luna de cand il folosesc iar rezultatele nu intarzie sa apara. Recomand!!

A fost util?

Proteine de calitate

În cazul în care vă gândiți să achiziționați proteine de la Myprotein, consider că acestea sunt cea mai bună alegere pe care o puteți face, chiar dacă prețul este mai ridicat. Se mixează foarte bine și au un gust foarte plăcut(brownie de ciocolată), iar rezultatele sunt foarte mulțumitoare.

Merge bine cu:

300ml apă

A fost util?

Foarte bun

Pentru mine sunt cele mai bune de pana acum, iar gustul nu poate fi egalat de alte proteine MyProtein. Pana acum gustul proteinelor erau cea mai mare problema pentru mine, iar despre astea pot spune ca ma bucur enorm ca exista. Cele cu ciocolata au gust de inghetata de cacao. Pentru rezultate mai trebuie sa astept... :)

Merge bine cu:

Lapte rece de vaca/soia

A fost util?