• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Pulse:Gel

Gel pre-antrenament

Este prima ta comanda pe Myprotein Romania? Nu uita sa folosesti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toata comanda!

Este prima ta comanda pe Myprotein? Nu uita sa folosesti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toata comanda!

* Oferta valabila doar pentru clienti noi sau la prima comanda efectuata pe Myprotein Romania. Reducerea se aplica la toate produsele nereduse din gama.

Cumpara Acum

89.00RON
Nu se află pe stoc

Prezentare produs

Pulse:Gel este un gel pre-antrenament, unic, cu acțiune puternică, care vă va oferi motivația și concentrarea necesară pentru fiecare antrenament.

Pulse:Gel se consumă direct din plic fără a necesita amestecarea cu apă în prealabil. Acesta este cel mai convenabil supliment pre-antrenament, permițându-vă să fiți la cel mai înalt nivel pentru fiecare antrenament.

În fiecare servire de 50 g, acest gel gata de a fi consumat, conține 1500 mg de Malat de Citrulină, 1000 mg de Taurină, 1500 mg de Beta Alanină, 200m g de Cafeină și 750 mg de Acetil L-carnitină, care combinate vă permit să obțineți cele mai serii de exerciții și să vă susțină nivelul de calorii pe toată durata antrenamentului.

Conceput pentru a fi luat cu 15 minute înainte de antrenament

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

 • Concentrare și atenție mărite
 • Mai multe calorii și energie
 • Treceți peste stagnările anterioare

Utilizare recomandată

Mod de întrebuințare:

Consumați 1 plic cu aproximativ 15 minute înainte de antrenament pentru rezultate optime. Nu consumați mai mult de un plic în 24 ore.

Acest produs nu ar trebui să fie folosit ca un substitut pentru o alimentație variată, echilibrată și un stil de viață sănătos. Dacă luați medicamente, vă rugăm să consultați un medic înainte de utilizare.

Conține cafeină. Nu este recomandat pentru copii sau femei gravide. Conține 221 mg cafeină per servire 1 plic.

Ingrediente

Tropical

Apă, Amidon de Tapioca, Beta Alanină, Malat de Citrulină, Taurină, Acetil L Carnitină, Arginină Alfa Ketoglutarat, Agent de gelificare (Celuloza Hidroxi-propil metil), N Acetil L Tirozină, Cafeină, Extract de Guarana, Arome naturale, L Novalină, Îndulcitor (Sucraloză), Conservanţi (Benzonat de sodiu, Sorbat de potasiu), Niacină, Vitamina B6, Riboflavină, Tiamină, Vitamina B12.

Fructe de pădure

Apă, Amidon de Tapioca, Beta Alanină, Malat de Citrulină, Taurină, Acetil L Carnitină, Arginină Alfa Ketoglutarat, Agent de gelificare (Celuloza Hidroxi-propil-metil), N Acetil L Tirozină, Cafeină, Extract de Guarana, Arome naturale, Coloranți naturali, L Novalină, Îndulcitor (Sucraloză), Conservanţi (Benzonat de sodiu, Sorbat de potasiu), Niacină, Vitamina B6, Riboflavină, Tiamină, Vitamina B12.

Informații nutriționale

Cantitate per servire:
Beta-Alanină: 1500 mg
Malat de Citrulină e: 1500 mg
Taurină: 1000 mg
Acetil L Carnitină: 750 mg
Arginină AKG: 750 mg
N Acetil L Tirozină: 300 mg
Cafeină: 221 mg
Extract de Guarana: 150 mg
L Novalină: 50 mg
Vitaminele B 1,2,3,6,12: 100% DRZ

Informații nutriționale :cantitate per servire de 100 g
valoare energetică(kJ): 275
Calorii (kcal): 65
Grăsimi (g): 0
din care saturate (g): 0
Carbohidrați (g): 4,5
din care zaharuri (g): 0
Proteine (g): 7,8
Sare (g): 0,04

Informații nutriționale: Per plic 50 g
valoare nutrițională (kJ): 138
Calorii (kcal): 32
Grăsimi (g): 0
din care saturate (g): 0
Carbohidrați (g): 2,3
din care zaharuri (g): 0
Proteine (g): 3,9
Sare (g): 0,02

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Pulse:Gel

Selectează imaginea

Pulse:Gel