• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Pudră de Chlorella

Pulbere Chlorella

La multi ani, Myprotein! Sarbatoreste cu pana la 50% reducere la TOT!

Am implinit 13 ani! Aceasta saptamana vom avea pana la 50% reducere la toata gama + o oferta fulger care va fi activa doar 24h!
Doar azi, folosind codul de reducere EXTRARO:
Cheltuie 450RON si primeste 15% reducere aditionala la toata comanda!
Cheltuie 350RON si primeste 12% reducere aditionala la toata comanda!
Restul clientilor primesc 8% reducere aditionala la toata comanda!

Oferta valabila pana pe 28.05.2017 la miezul noptii, sau in limita stocului disponibil. 

Cumpara Acum

149.00RON
Nu se află pe stoc

Prezentare produs

Chlorella este o algă verde unicelulară care creşte în apă proaspătă şi este recunoscută ca una dintre cele mai vechi forme de viaţă de pe pământ. Datorită concentraţiei mari de nutrienţi, Chlorella este considerat un aliment integral, care asigură toţi nutrienţii necesari vieţii umane.

Chlorella este în mod special bogată în proteine, acizi graşi esenţiali, vitamine, fibre, acizi nucleici (ARN şi ADN) printre mulţi alţi nutrienţi vitali. Susţinătorii Chlorellei pretind că aceasta poate aduce numeroase benefici inclusiv în echilibrarea dietei, controlul greutăţii, curăţarea sângelui, creşterea alcalinităţii corporale, reducerea presiunii sângelui şi susţinerea sistemului imunitar. Conţinutul de proteine al Chlorella stimulează şi creşterea şi repararea ţesuturilor din corp.

Chlorella are şi cel mai mare conţinut de clorofilă dintre toate plantele. Clorofila are o structură similară cu cea a Hemoglobinei, de aceea s-a dovedit că măreşte capacitatea de transport al oxigenului în sânge. Sângele oxigenat poate oferi numeroase beneficii, inclusiv mai multă energie, o funcţionare mai bună a creierului şi o mai bună apărare împotriva toxinelor.

Clorofila acţionează ca un puternic antioxidant care neutralizează toxinele din corp prin purificarea sângelui şi curăţarea celulelor, astfel ajutând corpul să lupte împotriva bolilor şi să reducă efectele negative ale toxinelor şi radicalilor liberi. Prin îndepărtarea toxinelor ajută la curăţarea sângelui, a ficatului şi intestinelor. Chlorella asigură un nivel crescut de Beta-Caroten, Vitamina B-12 şi fier. Nivelurile mari de antioxidanţi, ARN şi ADN pot ajuta în încetinirea efectelor procesului de îmbătrânire. Acest lucru este susţinut şi de efectul înalt alcalinizant al Chlorella care ajută în controlul nivelului de acid din corp permiţând o funcţionare optimă a celulelor.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

 • Cea mai mare concentraţie de clorofilă
 • Conţinut excelent de proteine
 • Puternice proprietăţi detoxifiante

Utilizare recomandată

Adăugaţi 150-250 ml de apă, suc sau orice altă băutură preferaţi în blender. Apoi, adăugaţi 1 cupă MP mică şi jumătate (4 g), agitaţi şi consumaţi. Consumaţi una până la trei serviri pe zi.

Pudra de Chlorella trebuie introdusă gradat în dietă astfel încât corpul să se poată obişnui cu reacţiile de detoxifiere.

1 x cupă de plastic MP (mică) cuprinde 3 g. (cupa nu este inclusă )

Ingrediente

Acest produs conţine 100% pudră de Chlorella.

Informații nutriționale

Cantitate pentru 4 g:
Calorii: 70,0 cal
Valoare energetică: 126,0 kJ
Proteine (ca atare): 2,4 g
Grăsimi: 0,4 g
din care saturate: 0,08 g
Carbohidraţi: 0,8 g
Fibre dietetice: 0,08 g
Clorofilă: 83,3 mg

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Pudră de Chlorella

Selectează imaginea

Pudră de Chlorella