Nitro Extreme

Generația următoare de amplificatori de pompare

Aromă
Pachet
Cantitate

Beneficiază de 25% Reducere la toate produsele nereduse! Cod: 25TOTALRO + Daily Vitmains GRATIS pentru comenzi mai mari de 299 RON si Unt de Arahide GRATIS pentru comenzi mai mari de 399 RON

SUPER OFERTĂ

Nu rata ocazia! 25% Reducere GARANTAT la toată comanda | Cod: 25TOTALRO

Daily Vitamins GRATIS pentru comenzi mai mari de 299 RON | Se aplica automat

Unt de Arahide GRATIS pentru comenzi mai mari de 399 RON | Se aplica automat

Oferta este valabilă doar pe Myprotein, aşa că nu mai aştepta, comandă acum!

Myprotein nu transmite informații terților. Reducerea maxima pe comanda este de 500 RON. Se poate aplica doar un cod pe comanda.

Cumpără Acum
145.00RON

În stoc De obicei expediat în termen de 24 de ore

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Prezentare produs

Nitro Extreme este cel mai complet și determinat științific produs ON apărut pe lovit piața nutriției sportive. Amestecul puternic de ingrediente ajută fluxul sangvin să ajungă la mușchii care lucrează - alimentându-vă pe parcursul antrenamentului şi maximizând pomparea.

Ca un puternic amplificator ON, Nitro Extreme este singurul produs pre-antrenament care conține "Nitro Pump Blend", compus din Nitrat de L Arginină, Malat de Citrulină, L Norvalină și CFM Nitro® în cele mai eficiente și sinergice proporţii. Producția ON este limitată în interiorul corpului de enzime NOS (NO Synthase), însă Nitro Extreme a fost conceput pentru a regla activitatea NOS și a crește nivelurile ON.

Nitratul de L Arginină este o fuziune de L-arginină și acid azotic, care poate crește valoarea și durata producției de ON. Producția crescută de ON provoacă vasodilatație, permițând creșterea fluxului de sânge și livrarea de substanţe nutritive vitale muşchilor cu care se lucrează.

L Norvalina este un aminoacid care poate inhiba defalcarea de arginină, sporind astfel conversia sa în ON, favorizând fluxul de sânge și vasodilatația.

CFM Nitro® este un derivat din zer activator NOS care s-a demonstrat că îmbunătățește în mod eficient activitatea NO cu peste 900%!

Malatul de Citrulină funcționează sinergic cu arginina și chiar și în doze mici a fost demonstrată creșterea producției ON, eliberarea de compuşi de creștere și sinteza ATP.

În cele din urmă, am inclus și "Extreme Energy Blend" un amestec de Extract de sâmburi de strugure și Extract din scoarță de pin, conceput pentru a curăța radicalii liberi și pentru a spori transportul de oxigen către mușchii care lucrează. Aceste două ingrediente puternice pot spori, de asemenea, recuperarea prin reducerea efectelor induse de produse secundare ale antrenamentelor, cum ar fi acidul lactic.

Nitro Extreme se adresează atletului serios care caută sa-și ducă antrenamentul dincolo de limite.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Crește producția și activitatea ON (oxid de azot)
  • Favorizează vascularea și fluxul sangvin
  • Pompare îmbunătățită

Utilizare recomandată

Recomandăm consumul a 4 capsule, pe stomacul gol, cu 60-90 minute înainte de antrenamente sau exerciții. Doza poate fi crescută până la 6 capsule în funcţie de gradul de toleranță. Citiţi instrucțiunile de utilizare. Depozitați într-un loc răcoros, nu lăsați la îndemâna copiilor.

Cantitate per servire: 4 capsule.

Serviri pentru un recipient: 30

Ingrediente

Nitrat de L Arginină, Capsule moi (Gelatină), Malat de Citrulină, Agent de încărcare (Celuloză microcristalină), L Norvalină, Agenți anti-coaagulare (Stearat de magneziu, Dioxid de siliciu), Izolat de proteine din zer parţial hidrolizat*, Extract din scorță de pin, Extract din sâmburi de strugure (50:1). *Din lapte

Fără coloranţi artificiali şi conservanţi, drojdie, gluten, amidon şi lactoză. Fără adaos de sare (clorură de sodiu) sau zahăr. Fără organisme modificate genetic. Conține un produs derivat din lapte.

Informații nutriționale

Cantitate per servire de 4 tablete:
Mix pentru pompare Nitro (Nitraţi de L Arginină,Malat de Citrulină , L Norvalină, CFM Nitro®): 1875 mg
Extreme Calorii Blend (Extract de Scoarţă de Pin, Extract de Seminţe de Struguri): 150 mg

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Nitro Extreme

Selectează imaginea

Nitro Extreme
Back to top