• Vegetarian

    Vegetarian

Milk Protein Smooth (Mostră)

Casein instantizata

Aromă
Pachet
Cantitate

Beneficiază de 25% Reducere la toate produsele nereduse! Cod: 25TOTALRO + Daily Vitmains GRATIS pentru comenzi mai mari de 299 RON si Unt de Arahide GRATIS pentru comenzi mai mari de 399 RON

SUPER OFERTĂ

Nu rata ocazia! 25% Reducere GARANTAT la toată comanda | Cod: 25TOTALRO

Daily Vitamins GRATIS pentru comenzi mai mari de 299 RON | Se aplica automat

Unt de Arahide GRATIS pentru comenzi mai mari de 399 RON | Se aplica automat

Oferta este valabilă doar pe Myprotein, aşa că nu mai aştepta, comandă acum!

Myprotein nu transmite informații terților. Reducerea maxima pe comanda este de 500 RON. Se poate aplica doar un cod pe comanda.

Cumpără Acum
6.00RON

În stoc De obicei expediat în termen de 24 de ore

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Prezentare produs

Milk Protein Smooth este un concentrat de proteine din lapte derivat din lapte degresat ultra-filtrat. Această proteină din lapte este o sursă excelentă de cazeină şi proteine din zer în aceeaşi proporţie cum se găseşte în mod natural în lapte (cazeină 80% şi zer 20%). Milk Protein Smooth are o consistenţă extrem de fină şi un gust curat şi neutru.

Milk Protein Smooth este produs cu ajutorul celor mai noi tehnici de tratare termică lentă pentru a evita denaturarea.

Datorită procesului de producţie, nu este nevoie de agenţi de instantizare pentru a asigura amestecul excelent şi consistenţa din Milk Protein Smooth. Gustul este neutru, mai mult decât în cazul altor produse de acest gen, de aici caracterul versatil, întrucât poate fi consumat sub diverse forme inclusiv shake-uri de proteine, smoothie şi iaurt.

Milk Protein Smooth este absorbit lent de stomac, asigurând un aport mare de aminoacizi pe o perioadă lungă de timp. Astfel, Milk Protein Smooth devine suplimentul cu proteine ideal pentru a fi consumat între mese şi înainte de culcare. În timpul somnului, corpul duce în mod nomal lipsă de nutrienţi întrucât este practic imposibil să mănânci când dormi. Cu toate acestea, întrucât laptele furnizează în mod continuu proteine, acest lucru permite corpului să evite ruperea ţesuturilor în timpul nopţii.

Milk Protein Smooth are un conţinut excelent de aminoacizi şi este în special bogat în aminoacizi cu lanţuri ramificate. De asemenea, are un conţinut mic de grăsimi şi este o sursă excelentă de calciu. Acest produs nu conţine organisme modificate genetic.

Milk Protein Smooth are un conţinut de 78% Cazeină Micelară, restul fiind proteine din zer şi proteine bioactive.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Proteină care se digeră uşor, ideal pentru a fi consumat înainte de culcare
  • Gust neutru, curat, se mixează instant
  • Bogat în proteine, conţinut scăzut de grăsimi şi carbohidraţi

Utilizare recomandată

Adăugaţi 300-400 ml de apă sau lapte în blender (amestecul va fi mai gros cu cât adăugaţi mai puţin lichid). Apoi, adăugaţi 1 săculeţ, agitaţi şi consumaţi. Consumaţi chiar înainte de a merge la culcare pentru rezultate optime, dar poate fi luat şi între mese, de 2-3 ori pe zi, după cum este necesar.

Ingrediente

Concentrat de proteine din lapte*, Cacao pudră (doar variantele cu aromă de ciocolată), Aromă (doar variantele cu arome), Acid Citric (doar variantele cu aromă de zmeură), Extract de Malţ (doar variantele cu aromă de banoffee), Emulsificator (Lecitină din Soia), Îndulcitor (Sucraloză® [doar variantele cu arome]), Coloranţi (Sfeclă roşie [doar variantele cu arome de zmeură şi cremă de căpşuni], Antocianină [doar variantele cu aromă de zmeură], Curcumină [doar variantele cu aromă de banane]) *Din lapte

Informații nutriționale

Cantitate pentru 30 g:
Valoare energetică: 111,0 Kcal
Calorii: 453,0 kJ
Proteine (bază uscată): 25,5 g
Proteine (ca atare): 24,2 g
Grăsimi: 0,4 g
din care saturate 0,2 g
Carbohidraţi (Lactoză): 1,9 g

Informaţia nutriţională este valabilă pentru versiunea fără arome. Când alegeţi o versiune cu arome, conţinutul de proteine se reduce cu aproximativ 3% pentru majoritatea aromelor; pentru ciocolată, datorită conţinutului de cacao, aportul de proteine se reduce cu aproximativ 8%.

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Milk Protein Smooth (Mostră)

Selectează imaginea

Milk Protein Smooth (Mostră)
Back to top