• Gluten Free

    Gluten Free

L-Histidină

Aromă
Pachet
Cantitate

Cheltuie 550RON si primeste 30% reducere la toata comanda! Click aici si afla mai multe.

V-am intrebat ce oferte doriti pe site-ul Myprotein si v-am ascultat - Cheltuie si Economiseste!

Cheltuie 100RON si primeste 15% reducere la toata comanda
Cheltuie 250RON si primeste 20% reducere la toata comanda
Cheltuie 400RON si primeste 25% reducere la toata comanda
Cheltuie 550RON si primeste 30% reducere la toata comanda

Oferta valabila pana pe 22.02.2017 la miezul noptii sau in limita stocului disponibil. Reducere maxima per comanda 500RON. Reducerea este aplicata la toate produsele nereduse din cosul de cumparaturi. Produsele cu preturi reduse nu sunt incluse in oferta. 

Cumpara Acum

75.00RON

În stoc | De obicei expediat în termen de 24 de ore

Prezentare produs

L-Histidina este un aminoacid pe care organismul nu-l poate produce, fiind astfel necesară consumarea acestuia ca supliment alimentar. L-Histidina este necesar pentru o varietate de motive, inclusiv producția de histamină, menținerea unui sistem circulator și a unei inimi sănătoase precum și îmbunătățirea răspunsului sistemului imunitar la infecții.

L-Histidina îi este necesară organismului pentru producerea unui număr de enzime, inclusiv a Gastrinei. Gastrina asigură un proces digestiv eficient și eliberează mia mulți nutrienți din alimentație, inclusiv vitamine și minerale.

Unul dintre cele mai importante roluri ale L-Histidinei în organism este acela de a asigura echilibrul de minerale din sânge, inclusiv metalele precum zincul și fierul sunt menținute la un nivel corespunzător. Histidina transportă zincul la nivelul celulelor, unde acesta este extrem de necesar și permite o funcționare mai bună a celulelor. Persoanele care nu au un nivel suficient de L-Histidină în alimentație sunt deseori predispuse la carențe de zinc, care pot avea ca rezultat niveluri reduse de energie și un sistem imunitar slăbit.

După cum o sugerează și numele, L-Histidina are strânsă legătură cu histamina, substanța chimică pe care organismal o produce ca răspuns la infecții. Deși histamina cauzează inflamarea în timpul accidentărilor și ca răspuns la alergeni în cazul rinitei alergice, aceasta joacă un rol vital în menținerea rezistenței la infecții.

L-Histidina este un aminoacid esențial și nu este produs pe cale naturală de către organism, acesta trebuind să fie absorbit din alimentație. Acesta poate fi găsit în carne, pește și lactate, în cantități mici. În special vegetarienii vor trebui să consume un supliment care conține L-Histidină, aceștia putând întâmpina dificultăți în a consuma cantități corespunzătoare prin intermediul unei alimentații sărace în produse animale.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Esențială pentru menținerea unui sistem imunitar sănătos
  • Rol important pentru sistemul digestiv
  • Ajută la menținerea sănătății celulelor

Utilizare recomandată

Ca supliment alimentar recomandăm consumarea a 1 g, de 1 până la 2 ori pe zi. Recomandăm consumarea cu cantitatea preferată de apă sau suc de fructe.

Ingrediente

Acest produs conține 100% L-Histidină, făr alte adaosuri.

Informații nutriționale

100% L-Histidină

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

L-Histidină

Selectează imaginea

L-Histidină