• Gluten Free

    Gluten Free

L-Histidină

Aromă
Pachet
Cantitate

Beneficiaza de 50% reducere garantat la produse selectate | Reducerea se aplica automat

Beneficiaza de 50% reducere GARANTAT la produse atent selectionate | Reducerea se aplica automat in cosul de cumparaturi
In plus poti beneficia de 30% reducere la restul produselor.

Oferta este valabila doar pe Myprotein Romania! Nu mai pierde timpul!

Oferta este valabila pentru o perioada limitata sau in limita stocului disponibil. Reducerea maxima este de 500 RON pe comanda

Cumpără acum
75.00RON

În stoc De obicei expediat în termen de 24 de ore

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Prezentare produs

L-Histidina este un aminoacid pe care organismul nu-l poate produce, fiind astfel necesară consumarea acestuia ca supliment alimentar. L-Histidina este necesar pentru o varietate de motive, inclusiv producția de histamină, menținerea unui sistem circulator și a unei inimi sănătoase precum și îmbunătățirea răspunsului sistemului imunitar la infecții.

L-Histidina îi este necesară organismului pentru producerea unui număr de enzime, inclusiv a Gastrinei. Gastrina asigură un proces digestiv eficient și eliberează mia mulți nutrienți din alimentație, inclusiv vitamine și minerale.

Unul dintre cele mai importante roluri ale L-Histidinei în organism este acela de a asigura echilibrul de minerale din sânge, inclusiv metalele precum zincul și fierul sunt menținute la un nivel corespunzător. Histidina transportă zincul la nivelul celulelor, unde acesta este extrem de necesar și permite o funcționare mai bună a celulelor. Persoanele care nu au un nivel suficient de L-Histidină în alimentație sunt deseori predispuse la carențe de zinc, care pot avea ca rezultat niveluri reduse de energie și un sistem imunitar slăbit.

După cum o sugerează și numele, L-Histidina are strânsă legătură cu histamina, substanța chimică pe care organismal o produce ca răspuns la infecții. Deși histamina cauzează inflamarea în timpul accidentărilor și ca răspuns la alergeni în cazul rinitei alergice, aceasta joacă un rol vital în menținerea rezistenței la infecții.

L-Histidina este un aminoacid esențial și nu este produs pe cale naturală de către organism, acesta trebuind să fie absorbit din alimentație. Acesta poate fi găsit în carne, pește și lactate, în cantități mici. În special vegetarienii vor trebui să consume un supliment care conține L-Histidină, aceștia putând întâmpina dificultăți în a consuma cantități corespunzătoare prin intermediul unei alimentații sărace în produse animale.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Esențială pentru menținerea unui sistem imunitar sănătos
  • Rol important pentru sistemul digestiv
  • Ajută la menținerea sănătății celulelor

Utilizare recomandată

Ca supliment alimentar recomandăm consumarea a 1 g, de 1 până la 2 ori pe zi. Recomandăm consumarea cu cantitatea preferată de apă sau suc de fructe.

Ingrediente

Acest produs conține 100% L-Histidină, făr alte adaosuri.

Informații nutriționale

100% L-Histidină

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

L-Histidină

Selectează imaginea

L-Histidină
Back to top