38% REDUCERE la aproape tot | COD: FLASHRO + Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON
-25 RON cu achizitii peste 350 RON

Glutamină

1 rezultate

Avem o gamă largă de suplimente cu glutamină de ultimă generație, atât sub formă de pulbere, cât și sub formă de capsule - aminoacidul care apare în mod natural în proteine și stă la baza construcției de fibre musculare noi în corp. Este o necesitate reală, indiferent de obiectivele tale de antrenament.

Glutamina se găsește în mod natural în carnea de animale, în pește și în ouă, ceea ce face ca gama noastră de suplimente să fie o alternativă excelentă pentru vegani și vegetarieni.

Sortare după:

Products

Întrebări frecvente

Ce este L-Glutamina?

L-glutamina este un aminoacid neesențial și este produsă în țesutul nostru muscular. Deoarece acest aminoacid se găsește în mod natural în proteine, care contribuie la creșterea și menținerea masei musculare, glutamina este ideală pentru a vă susține progresul în fitness. Aminoacidul L-glutamină se găsește în mod natural în surse alimentare, cum ar fi carnea, peștele și ouăle, ceea ce face dificil pentru oricine urmează o dietă vegetariană sau vegană să obțină suficient doar din alimente. Chiar și pentru cei care consumă produse de origine animală, poate fi consumator de timp sau costisitor să obțină suficient doar din mese - ceea ce face ca suplimentele noastre de l-glutamină să fie o modalitate excelentă de a rămâne la zi.


Care sunt beneficiile L-Glutaminei?

Toate produsele noastre de l-glutamină sunt vegetariene și vegane, ceea ce le face un impuls ideal de aminoacizi pentru cei care urmează o dietă bazată pe plante. Acest aminoacid vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele de fitness, deoarece glutamina se găsește în mod natural în proteine, ceea ce vă ajută să creșteți și să mențineți mușchii. Venind într-o varietate de formate, suplimentele noastre de l-glutamină pot fi ușor integrate în rutina dumneavoastră, indiferent de cât de agitat este programul dumneavoastră.


Din ce este făcută glutamina?

Glutamina în sine este un aminoacid care se găsește în diverse surse, inclusiv în carne de vită, pui, pește, produse lactate, ouă, legume precum fasolea, sfecla, varza, spanacul, morcovii, precum și în grâu și unele alimente fermentate.


Este sigur să iei glutamină în fiecare zi?

Da, se pare că este sigur în limitele dozei recomandate (chiar și peste aportul alimentar).


L-glutamina este același lucru cu glutamina?

Există două forme de glutamină: L-Glutamina și D-Glutamina. L-Glutamina este forma pe care o găsim de obicei în alimente și suplimente, în timp ce D-Glutamina este relativ lipsită de importanță în fiziologia animală.


Glutamina este un aminoacid esențial?

Este considerat "esențial condiționat", ceea ce înseamnă că este considerat esențial doar în anumite circumstanțe, de exemplu, în condiții de sănătate.


Ce face glutamina în organism?

Glutamina are un rol foarte versatil, ajutându-ne cu orice, de la recuperarea după exerciții fizice, la asigurarea funcționării adecvate a sistemului imunitar și chiar menținerea sănătății intestinale.


Ar trebui să iau glutamina înainte sau după antrenament?

Cel mai bine ar fi recomandat să se ia după antrenament, deoarece exercițiile fizice pot epuiza nivelurile de L-glutamină.