• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Fosfat de dipotasiu

Aromă
Pachet
Cantitate

Beneficiază de 30% Reducere la toate produsele nereduse! Cod: 30TOTALRO + Daily Vitmains GRATIS pentru comenzi mai mari de 299 RON si Impact Whey Protein 1kg GRATIS pentru comenzi mai mari de 399 RON

SUPER OFERTĂ

Nu rata ocazia! 30% Reducere GARANTAT la toată comanda | Cod: 30TOTALRO

Daily Vitamins GRATIS pentru comenzi mai mari de 299 RON | Se aplica automat

Impact Whey Protein 1kg GRATIS pentru comenzi mai mari de 399 RON | Se aplica automat

Oferta este valabilă doar pe Myprotein, aşa că nu mai aştepta, comandă acum!

Myprotein nu transmite informații terților. Reducerea maxima pe comanda este de 500 RON. Se poate aplica doar un cod pe comanda.

Cumpără Acum
95.00RON

În stoc De obicei expediat în termen de 24 de ore

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Prezentare produs

Suplimentele cu fosfat au fost folosite de mulţi ani de atleţii de elită cu scopul de a-şi îmbunătăţi nivelul de energie şi rezistenţă şi pentru a întârzia instalarea stării de oboseală. În general mai potrivit pentru cei care fac antrenamente continuu timp de 30 de minute, Fosfatul de dipotasiu este o sare de fosfat care se întâlneşte foarte des in mediul natural.

Fosfaţii au un rol vital în metabolismul energiei atât în antrenamentele aerobice cât şi în cele anaerobice. Fosfaţii sunt utilizaţi de către corp pentru a produce ATP şi CP, ambele surse nepreţuite de energie explozivă. Îmbunătăţirea capacităţii corpului de a produce ATP şi CP favorizează execuţia unor mişcări puternice cum sunt sprintul sau ridicatul greutăţilor. Fosafaţii sunt folosiţi şi în formarea unui compus numit 2,3-difosfoglicerat (2,3-DPG) care susţine eliberarea de oxigen din hemoglobină în celule muşchilor. O cantitate mare de 2,3-DPG îmbunătăţeşte aportul de oxigen către muşchii puşi la lucru, astfel sporind capacitatatea VO2max şi cea aerobică. Metabolismul grăsimilor şi carbohidraţilor pentru obţinerea de energie poate de asemenea fi îmbunătăţit prin suplimentarea cu săruri de fosfaţi.

Unul dintre efectele majore în suplimentarea cu fosfaţi este abilitatea de a limita producţia de acid lactic. Se ştie că acidul lactic reduce puterea în timpul antrenamentului, iar micşorând efectele acestuia, se îmbunătăţeşte dramatic rezistenţa fizică. În plus faţă de reducerea efectelor acidului lactic, studiile au arătat că suplimentele cu fosfat pot scădea rata de percepere a efortului (RPE) în timpul antrenamentelor. Nu numai că are un profund efect psihologic în timpul antrenamentului, dar fosfatul de dipotasiu poate de asemenea să ofere suport făcând antrenamentul să pară mai uşor.

Întrucât fosfaţii pot îmbunătăţi metabolismul grăsimilor pentru obţinerea de energie, este benefic să utilizaţi fosfat de dipotasiu în combinaţie cu Acetil L-Carnitină.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

 • Îmbunătăţeşte produţcia de ATP
 • Poate îmbunătăţi VO2max şi rezistenţa
 • Ajută în producerea acidului lactic tampon

Utilizare recomandată

Ca supliment nutritiv recomandăm consumul a 1 g, de 4 ori pe zi în doze împărţite în mod egal pe durata zilei, pentru rezultate optime.

Adăugaţi jumătate dintr-o cupă mică MP (1 g) cantităţii preferate de apă sau suc şi consumaţi imediat. A se consuma pe stomacul gol.

1 x cupă de plastic MP (mică) cuprinde2 g (cupa nu este inclusă ).

Ingrediente

Acest produs conţine 100% Fosfat de dipotasiu.

Informații nutriționale

100% Fosfat de dipotasiu

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Fosfat de dipotasiu

Selectează imaginea

Fosfat de dipotasiu
Back to top