55% REDUCERE la aminoacizi și pastile +35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Aminoacizi

27 rezultate

Aminoacizii includ celebrii aminoacizi esențiali cu catenă ramificată, care se găsesc în mod natural în proteine și stau la baza construirii noilor fibre musculare - un aspect extrem de important, indiferent de obiectivele tale de fitness. Aceștia pot fi greu și scump de obținut doar din alimentație. Aici este punctul în care gama noastră de pulberi de aminoacizi, tablete, aminoacizi esențiali cu catenă ramificată și glutamină îți vine în ajutor.

Produsul nostru Essential BCAA 2:1:1 este suplimentul tău zilnic de aminoacizi esențiali cu catenă ramificată și conține leucină, izoleucină și valină în raportul optim de 2:1:1 - fiind perfect pentru a fi adăugat la shake-urile tale preferate.


Sortare după:

Products

Întrebări frecvente

Ce sunt aminoacizii?

Aminoacizii se găsesc în mod natural în proteine, ceea ce susține creșterea și menținerea mușchilor - perfect pentru construirea mușchilor și maximizarea câștigurilor, ceea ce face ca fiecare antrenament să merite. Există nouă aminoacizi esențiali. Leucina, izoleucina și valina sunt trei dintre acești nouă aminoacizi esențiali și sunt cunoscuți în mod obișnuit sub numele de aminoacizi cu lanț ramificat, sau BCAA.


Care sunt beneficiile aminoacizilor?

Deoarece aminoacizii sunt elementele constitutive ale proteinelor, aceștia sunt foarte buni pentru a susține toate obiectivele de fitness - fie că este vorba de menținerea nivelului actual de fitness sau de dezvoltarea musculară. Aminoacizii pot fi destul de dificil de obținut doar din dieta dumneavoastră, ca să nu mai vorbim de faptul că sunt scumpi. De aceea, suplimentele noastre pot fi o modalitate atât de convenabilă și de economisire a timpului pentru a obține un plus de aminoacizi alături de o dietă echilibrată.


Câți aminoacizi există?

Există 22 de aminoacizi, dintre care 9 sunt considerați "esențiali", iar restul "neesențiali".


Ce sunt aminoacizii esențiali și neesențiali?

Atunci când folosim cuvântul "esențial" cu referire la dieta noastră, înseamnă că ne referim la ceva ce nu putem crea singuri. Non-esențial simplu înseamnă că organismul îl poate crea singur și nu are neapărat nevoie de o sursă dietetică.


Ce fac aminoacizii?

Aminoacizii au o varietate de funcții unice, dar, în esență, sunt elementele constitutive ale proteinelor.


Care este cel mai bun aminoacid pentru construirea mușchilor?

Leucina este considerată "cea mai bună", deoarece acționează în esență ca un "comutator de pornire" pentru sinteza proteinelor musculare, însă toți aminoacizii au un anumit rol în crearea de noi proteine.


Sunt mai buni aminoacizii din surse de carne?

Sursa nu este importantă, ci doar caracterul complet al spectrului de aminoacizi disponibil.


Sunt aminoacizii solubili în apă?

Da, aminoacizii sunt, în general, solubili în apă.


Pot să iau aminoacizi în loc de un shake de proteine?

În teorie, da, dar caracterul practic al obținerii unui beneficiu similar îl face mai puțin rapid și mai puțin rentabil. S-ar putea să vi se pară mai ușor să folosiți pur și simplu un shake de proteine.