Reduceri de până la 60% + Extra 10% Reducere | COD: ANIVERSARE
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Lapte și cazeină

2 rezultate

Proteina din lapte și cazeina sunt alternative perfecte pentru proteina noastră super-populară din zer. Pline de proteine cu eliberare lentă, ele ajută la creșterea și menținerea fibrelor musculare între mese și chiar și în timpul somnului.

Necesitând mult mai mult timp pentru a fi digerate și folosite de organism, shake-urile noastre cu eliberare lentă și cele cu proteine din lapte asigură un aport susținut de proteine, astfel încât să rămâi energizat pe tot parcursul zilei.


Sortare după:

Products

Întrebări frecvente

Cum se produc proteinele din lapte?

Laptele integral este mai întâi separat în smântână și lapte degresat. Laptele degresat este apoi ultrafiltrat pentru a crea o reducere de lapte degresat. Această reducere este filtrată în continuare pentru a separa cazeina și proteinele din zer de celelalte componente din laptele degresat. Odată izolate, acestea sunt apoi uscate prin pulverizare pentru a crea laptele praf pe care îl folosim în produsele noastre.


De la ce animal provine proteina din lapte?

Ne procurăm proteinele din lapte de la vacile de lapte.


Este proteina din lapte același lucru cu zerul?

În timp ce sursa poate fi aceeași, diferența constă în forma de proteină prezentă; proteina din lapte este 80% cazeină 20% proteină din zer, în timp ce zerul este practic 100% proteină din zer.


Care este diferența dintre concentratul de proteine din lapte și cazeină?

Pulberile de cazeină vor fi practic 100% proteină de cazeină, în timp ce concentratul de proteine din lapte va avea 80% cazeină și 20% proteine din zer.


Ce este proteina de cazeină?

Proteina de cazeină este o proteină "cu digestie mai lentă" care formează o substanță asemănătoare unui gel atunci când interacționează cu apa. Acest lucru încetinește eliberarea de proteine și o face o opțiune probabil mai bună pentru mesele de sațietate și proteice înainte de post (cum ar fi ultima masă a zilei).


Proteinele din lapte construiesc mușchi?

Dacă programul dumneavoastră de exerciții fizice și stilul de viață în general sprijină obiectivul de a vă dezvolta musculatura, atunci proteinele din lapte pot fi un ajutor valoros pentru a vă ajuta să îl atingeți.


Puteți obține izolat de proteine din lapte?

Da; necesită un proces de filtrare suplimentară pentru a îndepărta în continuare orice constituenți neproteici, însă veți obține o sursă izolată de proteine cu o puritate de cel puțin 90%.


Proteinele din lapte sunt ușor de digerat?

Proteinele din lapte pot fi mai greu de digerat de la sursă, însă produselor noastre sub formă de pudră le-a fost eliminată cea mai mare parte a lactozei (componenta mai greu de digerat a laptelui).


Ce este cazeina?

Cazeina este derivată din laptele de vacă și reprezintă 80% din proteinele din lapte. Aceasta conține aminoacizi esențiali, care sunt elementele constitutive ale proteinelor și sunt considerați esențiali, deoarece nu pot fi produși de organismul dumneavoastră.


Care sunt beneficiile Caseinei?

Cazeina este o formă populară de proteine, deoarece este cu digestie lentă și eliberează aminoacizii treptat, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru nutriția de culcare, care oferă un impuls continuu de proteine pe tot parcursul nopții - ideal pentru a ajuta la susținerea creșterii și menținerii mușchilor în timp ce dormiți.