• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Apple Fibre

Cu pectina de Mere

Aromă
Pachet
Cantitate

Beneficiaza de 25% reducere la restul produselor | Cod: RO25

Beneficiaza de 25% reducere la restul produselor | Cod: RO25

In plus poti beneficia de 50% reducere la aminoacizi si pastile.

Oferta este valabila pentru o perioada limitata sau in limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comanda. Reducerea maxima este de 500 RON per comanda. 
Cumpără acum
49.00RON

În stoc De obicei expediat în termen de 24 de ore

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Prezentare produs

Apple Fibre este o pudră foarte fină cu un subtil gust de mere şi un conţinut ridicat de fibre dietetice solubile şi insolubile. Făcut 100% din mere uscate, conţinutul de fibre solubile ajută la absorbţia apei din tractul digestiv şi normalizează tranzitul intestinal.

Studillle au arătat că fibrele din mere, atunci când sunt folosite ca parte a unei diete axate pe controlul caloriilor, pot grăbi pierderea în greutate. Fibrele din mere au un uşor efect de inhibare a poftei de mâncare, dând senzaţia de saţietate şi îmbunătăţesc procesul de digestie şi eliminare, asigurând o mai bună funcţionare a colonului.

Pectina din fibrele de măr ajută în normalizarea nivelului grăsimilor din sânge. Studiile arată că persoanele cu nivel crescut al colesterolului pot reduce cu până la 10% colesterolul total luând zilnic fibre din mere

Atenţie: Dacă nu beţi suficiente lichide, produsul se poate aduna în gât provocând sufocare sau înecare. Evitaţi consumul acestuia dacă suferiţi de stenoză esofagiană sau aveţi probleme cu înghiţitul.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

 • Sursă excelentă de fibre naturale
 • Inhibă pofta de măncare
 • Excelentă metodă de scădere a nivelului LDL

Utilizare recomandată

Adăugaţi 500 ml de apă sau suc de fructe în blender (mixtura va fi mai groasă cu cât adăugaţi mai puţin lichid). Apoi, adăugaţi 1-2 cupe mici MP (3-5 g), agitaţi şi consumaţi. Folosiţi de 1-2 ori pe zi sau după cum este necesar. Asiguraţi-vă că beţi suficiente lichide pe parcursul zilei.

1 x cupă de plastic MP (mică) cuprinde 2,2 g. (cupa nu este inclusă)

Ingrediente

Acest produs conţine 100% fibre de măr .

Informații nutriționale

Compoziţie pentru 10 g:
Calorii: 25,0 cal
Proteine (ca atare): 0,0 g
Carbohidraţi: 9,0 g
Fibre dietetice: 4,0 g
Grăsimi: 0,0 g

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Apple Fibre

Selectează imaginea

Apple Fibre
Back to top