45% REDUCERE la alimente și gustări
+35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Amestec înlocuitor de mese cu conținut caloric scăzut

Un shake de înlocuire a mesei, bogat în proteine, cu doar 200 de calorii per porție

  • Vegetarian
  • Fara Gluten
RON

Amestec înlocuitor de mese cu conținut caloric scăzut

Un shake de înlocuire a mesei, bogat în proteine, cu doar 200 de calorii per porție

  • Vegetarian
  • Fara Gluten
RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Recenzii

Overall Rating : 4.49 / 5 (43 Recenziile clienților)
  • 29 5 star reviews
  • 9 4 star reviews
  • 3 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 1 1 star reviews
Vezi toate recenziile
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Foarte bun

Foarte bun în combinație cu lapte normal dar și cu vegetal (soya) Merge bine în combinație și cu fructe congelate în blender cu lapte

A fost util?

Recomand

Gustul de vanilie este foarte bun. Aleg sa îl mixez doar cu apa, e potrivit înainte de antrenament. Gustul de ciocolata nu mi-a plăcut absolut deloc, din punctul meu de vedere este necomestinil.

A fost util?

Gustos și sățios! ❤️

Am incercat varianta cu caramel sarat. Este foarte, foarte gustoasă! ❤️ Nu înțeleg de ce se plânge lumea că este prea dulce, deoarece mie mi se pare echilibrul perfect. Recomand sa fie făcut cu lapte, nu cu apă. Eu îl fac cu lapte vegetal de migdale si e genial. Ca și sațietate își face treaba pentru 3h-4h. 😊

Merge bine cu:

Lapte (vegetal)..

A fost util?

Bun

Nu prea îți taie pofta de mâncare dar este bun la gust și textura este ok. Eu l-am făcut cu apa fiind destul de dulce .

A fost util?

Prea dulce!

Am pus un scoop in 250ml de lapte de ovaz si a fost incredibil de dulce, parca mancam tort lichid de vanilie...sincer daca ar avea doar 1/4 din continutul de zahar ar fi mult mai gustos...nu vreau sa imi imaginez ce gust avea daca puneam 2 scoops intr-o cana... . Daca veti scade vreodata continutul de zahar din produsul asta am sa mai cumpar.

A fost util?

Recomand!

Cel cu căpșuni e pur și simplu un deliciu în combinație cu lapte.

Merge bine cu:

Apa, lapte.

A fost util?

Recomand

Gustul foarte bun, poate puțin prea dulce, dar e ok ca nu mai simt nevoia sa mănânc dulce pe lângă:)))

Merge bine cu:

Lapte(delicios) Apa

A fost util?

Mulțumită

Mi-a venit coletul destul de greu dar pot spune ca aroma de vanilie este suportabila chiar și cu apa, sunt complet multumita! 

A fost util?

Delicios si satios

Nu inteleg recenziile care spun acest shake ar fi dezgustator. Gustul de vanilie e exceptional. Vad ca asta nu se gaseste intotdeauna pe stoc, as incerca si cu banane. Mie imi place tare mult si textura si gustul si faptul ca e satios. Imi place amestecul de vitamine si electroliti din el, este eficient si sub aspect nutritional, eu la mine am simtit diferenta. 

Merge bine cu:

Il folosesc cu lapte de migdale, alune de padure. 

A fost util?

Necomestibil

Imi facusem o impresie buna despre produs din recomandari si detaliile de pe site, dar cand l-am incercat… dezamagire totala! L-am achizitionat pe cel cu gust de vanilie si trebuie sa mentionez ca este necomestibil! Gustul este de-a dreptul scarbos, iar textura la fel. Dupa primele 2 guri, a trebuit sa arunc totul la chiuveta. Am zis sa incerc, poate asa e prima data, dar nici o sansa sa poata fi consumat acest shake.

A fost util?