45% REDUCERE la alimente și gustări
+35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

100% Beta-Alanină aminoacid

Se adaugă super convenabil la shake-ul tău zilnic

  • Vegetarian
  • Vegan
  • Fara Gluten
RON

100% Beta-Alanină aminoacid

Se adaugă super convenabil la shake-ul tău zilnic

  • Vegetarian
  • Vegan
  • Fara Gluten
RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Alţi clienţi au mai cumpărat

Recenzii

Overall Rating : 5.0 / 5 (15 Recenziile clienților)
  • 15 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Vezi toate recenziile
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

.

Foarte bun se simte diferența mai ales cu reducerea oboselii mușchilor 

Merge bine cu:

apa

A fost util?

Eficient de la 3 g in sus

Folosesc zilnic la masa de dimineata, 1 g impreuna cu o portie de Impact Whey Isolate, lapte si fulgi de ovaz. De doua ori pe saptamana combin 3 g Beta-Alanina cu 3g Creatina si o portie de Isotonic in bidonul de ciclism pentru antrenamente foarte intense de forta sau anduranta. De la 3 g in sus se simt furnicaturi in piele o scurta perioada (10-15 minute - am peste 90 kg) iar durerile musculare la acelasi tip de antrenament dispar in plus am observat o crestere a mediei orare de 0.2km/h pe 2h de anduranta. Aspectul este ca cel al granulelor de zahar, pus pe limba da o senzatie de rece insa gustul nu se simte ceeace imi convine, se dizolva foarte bine iar gradatile de pe masura din interior chiar corespund cu gramajele cantarite. Cupa din interior are 5g. Inca nu am testat 5g la un antrenament.

Merge bine cu:

Am combinat cu Creatina, Citrulina, L-Carnitin, Isotonic, Whey si merg foarte bine

A fost util?

Eficienta pentru anduranta si forta

Este un produs bun , care pe mine m-a ajutat la creșterea andurantei în antrenamente și a forței. Recunosc, combin Alanina cu HMB si creatina înainte de antrenament pt un pre workout eficient. În trecut foloseam doar creatina si ma plafonasem la genuflexiuni undeva la 70kg a câte 8 reps. In prezent am depășit acest plafon reușind sa ridic 80 de kg. Menționez ca am 1.65m si 58 de kg. Am ales sa fac o recenzie la acest produs deoarece produsele menționate mai sus, menite sa te ajute sa iti crești forta, sunt slab sau deloc discutate si luate în considerare și de femei. Alanina, creatina, hmb, arginin etc. nu sunt suplimente doar adresate bărbaților, pot fi consumate si de femei în funcție de obiectivul fiecăreia.

Merge bine cu:

Arginina, hmb, creatina, zma, proteina etc.

A fost util?

Foarte eficient

Eu o folosesc pentru ciclism de anduranta si alergare, de la 2 pana la 6 ore de efort sustinut, o folosesc inainte cu BCAA cat si in timpul efortului mixata in bautura izotonica, rezistenta este mult mai buna si de durata plus ca si recuperarea este foarte rapida. Deja am dat inca o comanda inante de a se termina prima punga :)

Merge bine cu:

BCAA si L-Carnitină

A fost util?

Beta-Alanină 100%

Foarte bună, Recomand

Merge bine cu:

Apa

A fost util?

Foarte bun

Foarte bun.Se simt niste furnicaturi surprinzator de repede-asta insemnand ca, creste vascularizarea pana la nivelul capilarelor. Ajuta la cresterea rezistentei la efort de lunga durata cat si pentru efortul exploziv repetat.
Merge bine cu:
Suc de fructe

A fost util?

FOARTE BUN

e un produs foarte bun ajuta la cresterea puterii, de exemplu tu daca faci 4 repetari cu o greutate de 80-90 de kg in timp cu ajutorul betei vei face 6-8.
Merge bine cu:
BCAA, eu il iau inainte de antrenament, dar se poate lua si de 3-4 ori pe zi pentru a disparea si efectul de furnicaturi..

A fost util?

efecte satisfacatoare

Este un produs destul de bun, il consum de 2 ori pe zi (inainte de antrenament si seara), efectele nu sunt miraculoase dar se simte o usoara crestere in performanta, iar febra musculara dispare putin mai repede. Il folosesc cand merg cu mountain bike si la sala.
Merge bine cu:
HMB si Citrulina malat pentru o recuperare mai eficienta

A fost util?

Best !!!

Mult mai buna ca arginina, o pompare excelenta !

A fost util?

Foarte bun

Un produs foarte bun. Ajuta la creșterea performantei. Merge combinat cu Creatina. Eu folosesc produsul dimineața și seara cate 2 grame/servire. Recomand
Merge bine cu:
Creatina, Impact Whey Protein

A fost util?