Pachetul Lean Definition

La multi ani, Myprotein! Sarbatoreste cu pana la 50% reducere la TOT!

Am implinit 13 ani! Aceasta saptamana vom avea pana la 50% reducere la toata gama + o oferta fulger care va fi activa doar 24h!
Doar azi, folosind codul de reducere EXTRARO:
Cheltuie 450RON si primeste 15% reducere aditionala la toata comanda!
Cheltuie 350RON si primeste 12% reducere aditionala la toata comanda!
Restul clientilor primesc 8% reducere aditionala la toata comanda!

Oferta valabila pana pe 28.05.2017 la miezul noptii, sau in limita stocului disponibil. 

Cumpara Acum

Preț vechi: 357.00RON 286.00RON Economisești: 71.00RON

În stoc De obicei expediat în termen de 24 de ore

Prezentare produs

Pachetul Lean Definition a fost creat pentru a vă ajuta să vă măriți masa musculară fără adaos de grăsimi nedorite. Folosit de toată lumea, de la sportivii care se antrenează pentru forţă, culturişti sau cei care fac antrenamente pentru a-și mări masa musculară, acest pachet a fost conceput pentru a fi luat în paralel cu un antrenament eficient și un plan de alimentație adecvat pentru a vă mări masa și forța mușchilor dumneavoastra, dar și pentru menținerea unui procent de grăsimi scăzut. De asemenea, la acest preț, Pachetul Lean Definition conține 5 suplimente special selectate, în cantitățile necesare pentru a vă asigura aprovizionarea cu o hrană de calitate pentru o întreagă lună.

Mai precis, dacă privim individual fiecare supliment inclus în pachetul Lean Definition, fiecare supliment a fost ales pe baza capacităților sale de a creşte masa musculară, a îmbunătăți forța sau de a reduce țesutul adipos din organism, iar atunci când sunt luate împreună în cantitățile furnizate în pachet, s-a constatat că sportivii au reuşit să le obțină pe toate 3. Mai exact, pachetul conține: Hurricane XS, produsul nostru “All-In-One”, formulă cu proteine, cel mai bine vândut produs al nostru, ce conţine Creapure® cea mai pură formă de creatină care ajută la creșterea mușchilor, Thermopure pentru a ridica rata metabolică de repaus (RMR) și, pentru a reduce apariția oboselii, acizi grași liberi ALC (acid linoleic conjugat), care reduce nu numai țesutul adipos din organism dar ajută și la creșterea masei musculare, prin urmare schimbând în mod favorabil compoziția corpul dumneavoastră, și Taurină pentru a atrage elemente nutritive suplimentare în muşchi, care la rândul lor susţin recuperarea și creșterea masei musculare.

La un raport excelent calitate-preț, Pachetul Lean Definition poate fi utilizat atât de cei care au stagnat în antrenament, cât și de cei care abia încep antrenamentul și au nevoie de o suplimentare de 30 de zile specific creată pentru creșterea masei musculare, sau pur și simplu de cei care necesită imbolduri în rutina lor de antrenament, cum ar fi Taurina, Hurricane XS, LCA și Thermopure.

Pentru a vă ajuta să vedeţi cum ar putea fi folosite Pachetele Lean Definition, vă vom arăta un exemplu de plan de suplimente:

 • Mic dejun
  • 2 LCA capsule moi
 • Înainte de antrenament
  • 2-3 capsule Thermopure
  • 3 g Taurina
 • Antrenament
 • Cocteil de după antrenament
  • 70 g Hurricane XS
 • Înainte de culcare
  • 3 g Taurină

Hurricane XS (Aromă capșuni, 2,5 kg): Un superb supliment “all-in-one” ce combină toți nutrienții de care aveți nevoie pentru a vă construi țesutul muscular.

Thermopure (90 tabs): Un amestec termogenic puternic care promovează pierderea de grăsime, o creștere a energiei și vitalitate.

LCA (60 softgels): Cercetările au dovedit că acizii grași liberi construiesc țesutul muscular și reduc țesutul adipos din organism.

Taurină (250 g): Un aminoacid care acționeaza ca un volumizator celular, care atrage nutrienți în muşchi ceea ce ajută la recuperare și creștere musculară .

Myprotein Blender Bottle (600 ml): Myprotein Blender Bottle este cel mai avansat recipient sport pentru suplimente de pe piață, ce vă ajuta să vă amestecați suplimentele individuale, cu un efort minim.

AROMELE, PRODUSELE ȘI DIMENSIUNILE SUNT CELE PREZENTATE ȘI POT FI MODIFICATE, FĂRĂ NOTIFICARE ÎN FUNCŢIE DE NIVELUL STOCURILOR.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

 • Concepute pentru a oferi suplimente pentru creșterea masei musculare
 • Pachet de ultimă oră pentru o performanţă nemaivăzută
 • Cel mai bun raport calitate-preț

Utilizare recomandată

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Ingrediente

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Informații nutriționale

Vă rugăm să consultați paginile individuale ale produselor pentru detalii.

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

Pachetul Lean Definition

Selectează imaginea

Pachetul Lean Definition