Pachetul cu gel Cald/Rece Myprotein

La multi ani, Myprotein! Sarbatoreste cu pana la 50% reducere la TOT!

Am implinit 13 ani! Aceasta saptamana vom avea pana la 50% reducere la toata gama + o oferta fulger care va fi activa doar 24h!

Doar azi, primeste 13% reducere suplimentara la toata comanda folosind codul 13ANI!

Oferta valabila pana pe 28.05.2017 la miezul noptii, sau in limita stocului disponibil.

Cumpara Acum

Preț vechi: 20.00RON 17.00RON Economisești: 3.00RON

În stoc De obicei expediat în termen de 24 de ore

Prezentare produs

Pachetul cu gel Cald/Rece Myprotein este un pachet cu gel reutilizabil și cu scopuri multiple pentru ameliorarea eficientă a durerilor musculare și articulare.

Oferind o eliberare consistentă de temperatură rece sau caldă pe o perioadă prelungită de timp, Pachetul cu Gel Myprotein poate ajuta la atenuarea durerilor asociate sportului în fiecare zi. Livrat cu un manșon de material și curea elastică pentru a permite aplicarea directă și comprimată, pachetul cu gel este ideal pentru cei care doresc să utilizeze terapie cald / rece pentru a trata leziunile în orice stadiu.

Pentru tratament termic, pachetul de gel poate fi încălzit în cuptorul cu microunde sau într-un vas cu apă clocotită. Pentru tratament la rece, pachetul de gel poate fi plasat în congelator, rămânând flexibil la toate temperaturile. Fabricat din gel specific, non-toxic, Pachetul cu gel Cald / Rece Myprotein este instrumentul ideal pentru terapia repetată cald / rece atât pe mușchi cât și pe articulații.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Pachet reutilizabil cu gel destinat terapiilor cald/rece
  • Poate fi pus la congelator sau în cuptorul cu microunde
  • Include mâneca din țesătură moale pentru aplicare

Utilizare recomandată

Compresă rece
1. Puneți pachetul cu gel în congelator pentru cel puțin 1 oră.
2. Scoateți din congelator și înveliți în manșonul furnizat.
3. Aplicați cu atenție pachetul cu gel pentru zona dorită. Lăsați-l acolo nu mai mult de 20 de minute.
3. După utilizare duceți-l înapoi în congelator pentru o utilizare viitoare.

Compresii calde
Fierbere:
1. Aduceți o oală cu apă în punctul de fierbere și îndepartați de pe foc.
2. Puneți pachetul cu gel în apă timp de 8-10 minute.
3. Scoateți pachetul cu gel din apă, înfășurați în manșonul furnizat și aplicați la zona dorită.
4. După utilizare, lăsați pachetul cu gel să se răcească și puneți în congelator pentru o utilizare viitoare.
Cuptorul cu microunde:
1. Așezați pachetul cu gel întins în cuptorul cu microunde și porniți la putere maximă (750 w) pentru 1 minut.
2. Scoateți din cuptor cu microunde și verificați temperatura dorită (aceasta va continua să crească ușor). Dacă se dorește încălzire suplimentară, reveniți la cuptorul cu microunde și porniți în pași de 30 de secunde.
3. Odată ce ați atins temperatura dorită scoateți din cuptorul cu microunde, așezați-l in manșonul furnizat și aplicați pe zona dorită. Pachetul cu gel poate fi reîncalzit după o oră.
4. După utilizare, lăsați pachetul cu gel să se răcească și puneți în congelator pentru o utilizare viitoare.

Nu încălziți pachetul cu gel în cuptorul cu microunde pentru mai mult de 2 minute deodată. În cazul în care încălziți pachetul cu gel direct de la congelator, încălziți inițial la temperatură mare pentru 75 de secunde urmat de tranșe de câte 10 secunde până când se atinge temperatura dorită. Urmăriți pachetul cu gel în timp ce se încălzește. Dacă pachetul începe să se umfle, opriți cuptorul cu microunde.
Notă: Instrucțiunile pentru microunde se bazează pe o putere de 750 de wați, vă rugăm să adaptați în consecință. Căldura excesivă poate determina pachetul cu gel să se rupă și să curgă. Dacă se întâmplă acest lucru aruncați pachetul cu gel imediat.

Informații nutriționale

Nu aplicați pacheţelul direct pe piele. Folosiți numai conform instrucțiunilor. Persoanele cu probleme circulatorii ar trebui să consulte un medic înainte de a folosi acest produs. Acest produs este non-toxic, cu toate acestea, nu este destinat consumului.

Recenzii

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Rezumat

5.0

5.0

(1 Recenziile clienților)

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€
Sortare după

Excelent

General:

5

Eficacitate:

5

Pachetul de gel este foarte mare si este livrat cu un recipient de panza cu arici pentru a putea fi fixat in locul in care doriti sa aplicati. Pretul este mult prea mic pentru acest produs care este un must have intr-o casa.

Mon Mar 14 19:50:54 GMT 2016 de

Pachetul cu gel Cald/Rece Myprotein

Selectează imaginea

Pachetul cu gel Cald/Rece Myprotein