Gama Myprotein Informed-Sport

Ce este gama Informed-Sport?

Gama Informed-Sport a fost proiectată pentru a oferi o serie de produse aprobate pentru sportivi și echipe profesioniste. Programul certifică faptul că toate suplimentele nutritive și ingredientele care poartă logo-ul Informed-Sport au fost testate de către HFL Sport Science în cadrul programului INFORMED-SPORT, în scopul identificării substanțelor interzise de WADA, un laborator de renume mondial specializat în cercetarea și monitorizarea utilizării substanțelor interzise în sport.

Myprotein lucrează îndeaproape cu HFL Sports Science, care au o vastă experiență în testarea suplimentelor în conformitate cu standardele Agenției Mondiale Anti-Doping (WADA) și dețin acreditare ISO 17025 pentru testarea suplimentelor sportive, în scopul controlării contaminării cu substanțe interzise. Acest lucru ajută sportivii în gestionarea riscului asociat unui test anti-doping pozitiv accidental, prin alegerea unor suplimente care sunt produse la cele mai înalte standarde de control al calității. Laboratoarele acreditate la acest standard internațional au demonstrat că sunt competente din punct de vedere tehnic și capabile să efectueze teste precise și exacte și/sau date de calibrare.

Gama noastră Informed-Sport oferă garanție și siguranță sportivilor care doresc să folosească produse de nutriție sportivă de înaltă calitate pentru creșterea performanțelor.

Myprotein HFL

Gama Informed-Sport

Aici, la Myprotein, apreciem pe deplin importanța nutriției la nivel de elită și susținem în prezent o serie de cluburi sportive profesioniste, printre care Burnley FC, Castleford Tigers și St.Helens RFC. Gama noastră Informed-Sport reprezintă o selecție de produse, care considerăm că pot aduce beneficii oricărui atlet care dorește să-și maximizeze performanțele fizice. Suntem încântați să confirmăm că fiecare produs are certificare HFL.

Mark Howard - Burnley FC, Director sportiv

La Burnley FC considerăm că o alimentație sănătoasă și echilibrată, completată cu un plan de suplimentare de înaltă calitate, este vitală pentru ca echipa să poată susține un nivel ridicat de performanță de-a lungul unui sezon solicitant și extrem de competitiv. Myprotein acoperă toate aspectele asociate suplimentării alimentare. Gama variată de produse ne permite să beneficiem de toate produsele pe care le considerăm necesare în scopul susținerii cerințelor unor jucători profesioniști de elită.

Matt Daniels - St Helens RFC, Director sportiv

Ca sportivi profesioniști, jucătorii noștri au nevoie de suplimente care să fie atât sigure cât și de cea mai înaltă calitate. Datorită gamei variate de produse testate oferite de Myprotein, jucătorii St. Helens sunt în măsură să-și maximizeze rapid rezultatele programelor de antrenament și recuperarea, având garanția că suplimentele sunt pe deplin monitorizate.

Clic aici pentru a vedea întreaga gamă certificată HFL.

Pentru informații suplimentare cu privire la Informed Sport, te rugăm să vizitezi site-ul oficial Informed-Sport.

Back to top