Spărgătorul de prețuri

Cele mai mici prețuri din Marea Britanie, garantat!

Ai găsit un produs similar mai ieftin în altă parte?

Promitem să-ți oferim un preț cu 5% mai bun!

Folosește spărgătorul nostru de prețuri, acum

Creatină

8 rezultate

Creatina monohidrat este o combinație de aminoacizi care se regăsesc în mod natural în organism dar și în alimentele precum carnea și peștele. Suplimentarea cu creatină va duce la creșterea resurselor de fosfocreatină din organism, generând niveluri mai crescute de ATP (sursa de energie a organismului). Nivelurile crescute de ATP vor face ca organismul tău să funcționeze la intensități mai mari și pentru perioade prelungite de timp, ducând astfel la performanțe sportive mai bune.


De ce ar trebui să iau creatină?

- Pentru creșterea forței

- Pentru creșterea masei musculare slabe

- Pentru îmbunătățirea vitezei

- Pentru stimularea puterii

- Pentru îmbunătățirea abilității de a sprinta


Ce utilizatori beneficiază de pe urma suplimentării cu creatină?

- Halterofilii

- Culturiștii

- Atleții de viteză

- Pasionații de sală

- Vegetarienii (aceștia având niveluri mai scăzute de creatină)


Cât de des ar trebui să iau creatină?

A fost de multe ori sugerat că folosirea unei doze de încărcare este cel mai bun mod de a lua creatină. Poți lua fie 20 g timp de 5 zile fie poți lua o doză mai simplă, de 5 g pe zi, aceasta fiind la fel de eficientă. Unii oameni preferă utilizarea creatinei sub formă de cicluri, folosind-o timp de 8 săptămâni la rând, însă nu există nicio dovadă că această metodă este superioară, fiind în regulă să folosești creatina tot timpul anului. Pentru a promova absorbția creatinei, este recomandată administrarea acesteia cu o băutură bogată în carbohidrați, astfel că adăugarea creatinei la shake-ul post-antrenament ar fi o opțiune valabilă pentru majoritatea utilizatorilor.


Există efecte secundare?

Ocazional, utilizatorii pot experimenta balonare și disconfort abdominal, ca urmare a utilizării creatinei. Dacă se întâmplă să experimentezi astfel de stări, îți sugerăm să încerci o creatină cu un 'grad scăzut de balonare', cum ar fi Creatina Etil Ester. A fost sugerat că suplimentarea cu creatină poate crește stresul la nivelul rinichilor, însă studiile pe termen lung sugerează că suplimentarea cu creatină este perfect sigură, cu condiția ca utilizatorii să nu prezinte condiții renale pre-existente.


Care este creatina perfectă pentru mine?

Suplimentul pe bază de creatină cel mai larg studiat și mai popular este Creatina Monohidrat și noi recomandăm majorității utilizatorilor să înceapă cu aceasta. Instructorii avansați sau cei care suferă de balonare pot prefera să încerce Creatina Etil Ester sau Creatina Gluconată.

Creatină Monohidrat: Subiectul a sute de studii, Creatina Monohidrat s-a dovedit a îmbunătăți forța, puterea și creșterea în masă musculară.

Creapure®: Produsă de AlzChem în Germania, Creapure® este renumită în întreaga lume ca fiind cea mai pură (99,99%) și cea mai calitativă Creatină Monohidrat micronizată disponibilă pe piață.

CEE: Creatină Monohidrat atașată la o sare de ester, pentru o absorbție îmbunătățită. O alternativă viabilă pentru Creatina Monohidrat.

Creatină Gluconată: Creatină atașată unei molecule de glucoză pentru o absorbție și performanțe îmbunătățite.

Creapump: Formulă pre-antrenament care conține creatină, carbohidrați și aminoacizi, pentru a duce antrenamentul tău la un alt nivel.

Creastorm: Formulă avansată cu conținut de creatină, care utilizează ingrediente atent selecționate, pentru o absorbție îmbunătățită, inclusiv L-Glicină și Acid Alfa-lipoic.

Citește mai mult

Creatină Monohidrata

Este timpul sa-ti imbunatatesti performantele

 • Fara Gluten
 • Vegetarian
 • Vegan
 • S-a dovedit științific că îmbunătățește performanța fizică
 • Îmbunătățește forța*
 • Super-convenabil
 • Esențial pentru toate sporturile și exercițiile

Creapure® (Creatină Monohidrata)

Arome noi: piersica si mango, zmeura acra,‎ limonada de cirese

 • Fara Gluten
 • Vegetarian
 • Vegan
 • Cel mai ridicat nivel de Creatina Monohidratata
 • Sprijina exercitiile de intensitate mare
 • Testat in amanunt pentru a fi fara impuritati*

Sorry, we can't find any results that match your chosen filters

Back to top