Rețete

Reţetă de brioşe fără gluten | Brioşe pentru micul dejun

Reţetă de brioşe fără gluten

Încerci să începi ziua cu un mic dejun delicios? Adaugă aceste brioşe simple & rapide fără gluten meniului tău pentru un mic dejun excelent atunci când eşti grăbit!

Ingrediente

30g Mix de Super Fructe de Pădure Myprotein

3 Cupe de Fulgi de Ovăz Myprotein

2 Linguri de Unt de Arahide Myprotein

1 Banană zdrobită

1 Linguriţă de scorţişoară

1 Lingură de praf de copt

1 Ou mediu

Instrucţiuni

1) Preîncălziţi cuptorul la 180° şi adăugaţi 6 hârtii de formă într-o tavă pentru brioşe

2) Într-un recipient mare zdrobiţi banana, amestecaţi cu oul şi untul de arahide până ce compoziţia se amestecă.

3) Adăugaţi toate ingredientele uscate – fulgii de ovăz, scorţişoara, praful de copt şi jumătate din fructele uscate.

4) Amestecaţi totul împreună şi adăugaţi o lingură cu conţinut în forma de brioşe.

5) Asezonaţi deasupra cu fructele rămase şi lăsaţi la cuptor compoziţia pentru 15-20 minute.

6) Odată ce acestea devin aurii, scoateţi-le din cuptor şi lăsaţi-le să se răcească.

Odată ce s-au răcit, ele pot fi depozitate într-un recipient închis ermetic până la 5 zile

… Savuraţi!

Nutrienţi per servire

Porţie de 6 brioşe

Calorii – 150

Carbohidraţi – 16g

Grăsimi – 6.5g

Proteine – 7g

Zahăr – 6g

Rezumat

Timp de preparare 10M
Timp de coacere 20M
Timp Total 30M

Postare fara Taguri



Myprotein RO

Myprotein RO

Scriitor si expert


Doreşti să cumperi produsele noastre? Vezi ce oferte ţi-am pregătit la noi pe site. Cumpără Acum