Rețete

Deserturi fără Gluten | Rețetă de Tort de Unt de Arahide

Deserturi fără Gluten | Rețetă de Tort de Unt de Arahide

Această versiune a torturilor fără gluten cu cantități normale de grăsimi și de zahăr este ușor de făcut și nu trebuie băgat în cuptor!

Ingrediente

Crustă:

-100g Nuci Naturale cu Coajă Myprotein 
-100g Fulgi de ovăz Myprotein (Am folosit în această rețetă ovăz fără gluten)
– 3 lingurițe de Ulei de Nucă de Cocos Topit
– 50g de bucățele de ciocolată fără zahăr topite
– 1/8 linguriţa de sare

Umplutură:

-1 cană de QUARK
-1 cană de ulei de nucă de cocos
-200g de unt de arahide Myprotein
-16 de ștevie
-25g de Pudră de Cacao
-50g de Impact Whey Protein cu aromă de Ciocolată 
-1 lingură de Ulei de Nucă de Cocos Topit Myprotein 
-5g de Gumă Xantan Myprotein 
-10 picături de Aromatizator Myprotein cu aromă de Vanilie 

Metodă

Crustă:

1) Topește ciocolata și adaugă nucile, ovăzul și sarea într-un mixer până ajunge ca firimiturile. Adaugă într-un vas mediu amestecul de nuci, ciocolată topită și ulei de cocos și pune-l în cuptorul cu microunde pentru 3-4 minute.
2) Adaugă firimiturile într-o tavă de copt și apăsați uniform în partea inferioară și laterală.
3) Pune tava în frigider.

Umplutura:

1) Deschide recipientul de lapte de nucă de cocos și scoate partea solidă, lăsând partea hidrosolubilă în spatele amestecului solid de nucă de cocos, până se îngroașă. (aproximativ 5-6 minute)
2) Adaugă quark-ul, ștevia și pudra de cacao și apoi continuă să amesteci.
3) Adaugă untul de arahide, uleiul de nucă de cocos și vanilia și amestecă-le. Se toarnă umplutura în crusta răcită. Se filtrează umplutura cu miezurile și se lasă la răcit, aproximativ 5-6 ore.

Macronutrienți

(bazat pe 16 serviri)
Calorii: 250
Grăsimi: 8g
Carbohidrați: 17g
Zaharuri: 3g
Proteine: 16



Myprotein RO

Myprotein RO

Scriitor si expert


Doreşti să cumperi produsele noastre? Vezi ce oferte ţi-am pregătit la noi pe site. Cumpără Acum