Rețete

Cum să prepari aluat de pizza sănătos | Reţetă de pizza cu hriscă fără gluten

Cum să prepari aluat de pizza sănătos  | Reţetă de pizza cu hriscă fără gluten

Încearcă reţeta noastră simplă şi rapidă de pizza fără gluten.
Nu evita mâncarea ta preferată atunci când încerci să mânânci sănătos – doar fă-o pe cont propriu!

Ingrediente

Bază

2 Cupe de Făină Superfină de Hrişcă

2 Cupe Mici de Seminţe de In

1 Cupă Mică de Gumă de Xanthan

1/2 Linguriţe de Praf de Copt

50ml Lapte de Migdale

Topping

150g Brânză Proteică Scăzută în Grăsimi (Mărunţită)

2 Linguriţă Piure de Tomate

5 Roşii Cherry

Înstrucţiuni

1) Preîncălziţi cuptorul la 160g C.

2) Preparaţi baza prin adăugarea elementelor uscate împreună şi amestecaţi.

3) Adăugaţi uşor laptele până ce aluatul s-a format.

Atenţie: S-ar putea să trebuiască să adaugi puţin mai mult!

4) Aluatul trebuie să fie moale atunci când adăugaţi ingredientele peste.

5) Coaceţi aluatul în cuptor pentru 5 minute până ce aluatul devine moale dar uscat la suprafaţă.

6) Scoateţi aluatul din cuptor şi adăugaţi sosul de tomate şi presăraţi cu brânză.

7) Adăugaţi roşiile cherry feliate deasupra şi lăsaţi aluatul la cuptor pentru încă 10 minute până ce brânza s-a topit.

Feliaţi şi serviţi

Informaţii per servire

Bazat pe 4 serviri

Calorii – 131

Carbohidraţi – 12g

Grăsimi – 2g

Proteine – 16g

Zahăr – 1g

Rezumat

Timp de preparare: 5 MIN
Timp de coacere 15M
Timp total 20M



Myprotein RO

Myprotein RO

Scriitor si expert


Doreşti să cumperi produsele noastre? Vezi ce oferte ţi-am pregătit la noi pe site. Cumpără Acum