0
Coș

Nu există produse în coș

Antrenament

Completează chestionarul nostru și ai șansa să câștigi o reducere exclusivă la toată comanda

Abonamente la sală, shake-uri proteice, îmbrăcăminte sportivă – știm că toate se adună! Dar totuși, cât de mult cheltui cu adevărat pe sănătate & fitness? Care oraș are cele mai multe cheltuieli în materie de fitness? Și unde sunt zonele cu cei mai multi vegani din România?

Acordă 2 minute pentru a completa chestionarul nostru mai jos și ai șansa să câștigi o reducere exclusivă la toată comanda pe care să o folosești cum vrei tu pe Myprotein.ro.

Completează chestionarul aici.

Îți mulțumim!Grant Koch

Grant Koch

Nutriționist sportiv și antrenor de culturism certificat

Grant este nutriționist sportiv și antrenor de culturism certificat. Are mai multe diplome post-universitare în domeniile nutriției și antrenamentelor pentru forță, fiind în același timp absolvent de Masterat în Nutriție Sportivă, cu specializare pe proteine.

Grant lucrează în industria fitness de peste un deceniu, lucrând cu atleți profesionali și echipe sportive, dar și cu amatori care doresc să fie în cea mai bună formă. La ora actuală petrece cea mai mare parte din timp instruind persoane profesionale din industria fitness și antrenând oameni de la distanță.

Crede în aplicarea practică a teoriei, fiind implicat în antrenamente de rezistență și arte marțiale de peste 20 de ani. În timpul liber Grant petrece timp cu soția și fiica sa, dar și cu câinii familiei sau uitându-se la ultimele seriale de pe Netflix.

Descoperă mai multe despre competențele lui Grant aici și despre antrenamente sale aici.


Doreşti să cumperi produsele noastre? Vezi ce oferte ţi-am pregătit la noi pe site. Cumpără Acum