Calitate Premium

Acreditată ISO 9001, suntem 100% dedicați să-ți oferim produse de calitate excepțională și să-ți garantăm acest lucru.

TESTARE

Myprotein se ghidează după principiile HACCP și GMP pentru a se menține în top. De asemenea, departamentul nostru de Asigurarea Calității continuă să folosească un laborator independent pentru a oferi o siguranță microbiologică deplină.

Arome

Când vine vorba de gust, produsele noastre sunt imbatabile. Oferim o gamă uriașă de arome delicioase - suntem ferm convinși că vei găsi aroma perfectă pentru tine.

HFL

Gama noastră variată de produse este completată de o selecție de produse certificate de HFL. Caută sigla Informed-Sport pentru a beneficia de garanția unor produse de calitate testate la cele mai înalte standarde.

Echipe sponsorizate

Fiind sponsori oficiali al echipelor St. Helens RFC, Exeter Chiefs, Castleford Tigers, Gloucestershire CC și Burnley FC, poți fi sigur de faptul că produsele noastre sunt opțiunea ideală pentru orice atlet profesionist.

Profiluri Aminoacidice

Îți punem la dispoziție profilurile aminoacidice pentru un număr mare de produse de top, pentru a oferi transparență și garanția că beneficiezi de cele mai bune produse disponibile pe piață.

Produse noi

Suntem într-un proces continuu de dezvoltare de produse noi, pentru a ne asigura că gama noastră se menține în topul industriei de nutriție sportivă. Fii cu ochii pe secțiunea Noutăți, pentru a fi la curent cu cele mai noi inovații.