Reduceri de până la 60% + Extra 10% Reducere | COD: ANIVERSARE
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Baton bogat în proteine

O gustare delicioasă, bogată în proteine cu eliberare rapidă, dar și lentă

RON 169.0

169.00RON

Baton bogat în proteine

O gustare delicioasă, bogată în proteine cu eliberare rapidă, dar și lentă

RON 169.0

169.00RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

Stoc epuizat

extra 10% reducere | COD: ANIVERSARE

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Recenzii

Overall Rating : 4.21 / 5 (14 Recenziile clienților)
  • 8 5 star reviews
  • 3 4 star reviews
  • 2 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 1 1 star reviews
Vezi toate recenziile
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Gustos

Perfect când nu apuc să mănânc ceva gătit.

A fost util?

Foarte bun

Produse foarte bune

A fost util?

Baton proteic

Delicioase și utile dacă mergeți la sală

A fost util?

Foarte Bun

Batoanele sunt extrem de bune cand ai nevoie rapida de 30g proteina si nu mai vrei sa te chinui sa iti faci altceva, Textura e ok, putin gumoasa. Gustul nu este de 5 stele, ci mai degraba de 4 stele deoarece mie mi se pare putin dulce si necacios. In total parerea mea este ca impreuna cu un cod de reducere este un best buy pentru batoanele de pe site.

A fost util?

DELICIOASE

Mi-am luat varianta cu vanilla&honeycomb. Batonul este destul de mare,sățios,suficient de dulce încât sa îți potolească pofta de dulce. este absolut delicios!!!! Unde mai pui ca are 30g deproteine!!! 

A fost util?

Ciudatenii @myprotein

MyProtein reuseste sa ma surprinda si neplacut de aceasta data :)) Nu inteleg cum e posibil ca o bucata sa valoreze 10 lei, iar un box de 12 sa fie 140.... Decat sa iau un box de 12, mai bine iau 12 bucati separate ca ies mai ieftin cu 20 de lei - culmea cand o cantitate mai mare ar trebui sa fie mai ieftina decat o cantitate mai mica, nu ?

A fost util?

Ok

Am luat cu vanilie si miere. Nu e printre preferatele mele de pe site nici la gust, nici la textura. Dar nu e nici rau. Am altele pe care imi place sa le mananc singure, insa pe acesta il fac bucatele si il topesc in terciul de ovaz si asa mi se pare mai bun de consumat.

Merge bine cu:

terci de ovaz

A fost util?

Bune, depinde de gusturi

Cel cu portocale și ciocolata este f bun. Imi aduce aminte de Craciun. Cel cu ciocolata și cocos.... le mănâncă sotul pe acelea. Raport calitate pret: decent

A fost util?

Cel mai bun raport calitate-pret

Cel mai bun baton proteic de pe piata raport calitate pret. Ridicat in proteine, gust mai mult decat decent. Am luat cu Vanilla & HoneyComb cu o reducere considerabila, pretul pe baton fiind de aprox 4 lei. Ceea ce nu inteleg e de ce ati retras aroma Vanilla & HoneyComb si le-ati lasat doar pe cele mai scumpe. Astept cu interes reintroducerea batonului cu vanilie.

A fost util?

Super!

Le-am achizitionat ca erau cu o reducere considerabila, dar am fost placut impresionata. Sunt gustoase, fara sa fie exagerat de dulci. Am variantele cu Vanilla & HoneyComb si ChocolateCoconut, preferand-o pe cea din urma. Ca si textura au textura aceea clasica de baton proteic, dar personal nu ma deranjeaza. Faptul ca au 30g de proteine pe baton si restul valorilor nutritionale sunt mai mult decat ok, iarasi mare plus pentru ele. Sunt curioasa sa incerc si celelalte sortimente. Sunt destul de satioase.

A fost util?