50% REDUCERE la aminoacizi și pastile
+35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Clear Whey Isolate

Pregătește un shake proteic răcoritor, cu aromă de fructe. Ideal după antrenament

  • Vegetarian
RON

Clear Whey Isolate

Pregătește un shake proteic răcoritor, cu aromă de fructe. Ideal după antrenament

  • Vegetarian
RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Acest produs este limitat la 1 per comanda

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Recenzii

Overall Rating : 4.46 / 5 (28 Recenziile clienților)
  • 23 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 2 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 2 1 star reviews
Vezi toate recenziile
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Recomand cu inceredere

Este foarte bun la gust, îl bei cu usurinta, este foarte răcoritor, nu ai cum sa dai gres cu aceste proteine🥹😉.

A fost util?

Gust

Portocala cu mango. Ma bucur de ceva dulce

A fost util?

Ramune Clear Whey

Produsul produce o spumă care se retrage foarte greu după agitare comparativ cu celelalte gusturi din gamă, ceea ce produce frustrare de fiecare dată când îmi prepar porția de 1 litru în shaker. Timpul în care produsul este gata de consumat este de 2-3 ori mai mare versus celelalte gusturi a căror spumă se retrage aproape instantaneu. Gustul produsului însă e chiar bun. Pe de altă parte aștept din partea dumneavoastră ca gama Clear Whey Isolate să intre cât mai curând la ofertele generoase pe care de regulă le primeam până acum două trei luni de zile. Am remarcat că în ultimele două trei luni această gamă nu a mai avut nicio ofertă sub nicio formă. Poate doar câteva gratuități cu produse alăturate.

A fost util?

Pentru mofturosi

Nu am luat produsul pentru antrenament, le-am luat ca un complement pentru un regim de slabit dupa ce am mai incercat tot felul de alte prafuri precum Herbalife cu rezultate dezastruoase. Sunt foarte usor de baut si de digerat si m-au ajutat sa ma tin de dieta pentru o perioada mai lunga si sa dau jos un sac de untura de pe mine. Asa ca impresiile la arome sunt din partea unui gurmand mofturos. cranberry & rasberry - Una dintre cele mai bune arome din tot ce am incercat. Este exact gustul de cranberry juice care il gasesti la magazin. Nu are aroma sintetica si daca n-ai stii nici n-ai zice ca bei pudra proteica. Excelent. 10/10 lychee - Dulce si usor astringent, chiar are gust de litchi, zici ca mananci fructul. Excelent. 10/10 tropical dragonfruit - Dulce si usor acrisor, una dintre aromele foarte bune. 9/10 limonada de zmeura - Are gust de limonada, se simte si zmeura, usor astringent, fara nota sintetica si nu te izbeste acidul citric. Foarte bun. 9/10 peach tea - Gustul clasic de peach tea, se simte putin gust sintetic, dar nu cat sa fie deranjant. E bun. 8/10 mojito - Suprinde destul de bine gustul de mojito. Miros putin ciudat, dar bun per total. 8/10 mango & cocos - Dulce, gustul e asemanator cu Frutti Fresh cu Tutti Frutti, dar cu un extra de aroma sintetica. Nu e rau, dar nici nu te da peste cap. 7/10 portocale si mango - Dulce, acrisor++, si usor astringent. Gust sintetic si cam de portocala stricata. Ok, dar nu grozav. 6/10 pepene rosu - Este exact gustul de Hubba Bubba. Daca iti place inghetata cu aroma de Hubba Bubba probabil o sa-ti placa si asta, dar pe mine nu ma incanta prea mult. 5/10 pineapple - Amar, sintetic, si usor dulceag. La limita acceptabilului. 5/10 ramune - Face spuma multa care se duce foarte greu si e dificil de amestecat. Are gust de sifon amarui. Nu e oribil dar nu-mi place. 4/10 rainbow candy - Gust de sare de lamaie, foarte acru si usor amarui. Neplacut. 4/10 struguri - Gust foarte sintetic, dulce, gretos, si neplacut, n-am reusit sa beau nici macar o portie intreaga. 3/10 apple - De-a dreptul toxic. Nu are nici o legatura cu gustul de mar, daca ar fi sa-l compar cu ceva e ca si cum ai bea ceai facut din odorizante auto ieftine. Mi-a fost rau de la el si am vomat dupa cateva guri luate. 0/10

A fost util?

Proteina mea preferata

Gust bun.E singura pe care o beau cu placere.

A fost util?

Peach Tea

Le recomand 100000%!! Incredibil cat de gustos este shakeul si cat de ușor de tolerat dpdv digestiv. Ff bun! O sa incerc si alte arome.

Merge bine cu:

Apa simpla + creatina

A fost util?

Clear Whey

Cea mai misto inventie ever. Singura proteina pe care o pot consuma fara sa ma doara stomacul si sa am senzatie de voma. Mojito aroma mea preferata.Pineapple bun si el dar lasa un aftertaste usor ciudatel.Cranberry Putin cam dulce.

Merge bine cu:

Apa cu gheata 👌🏻

A fost util?

Recomand

Gust bun,se amesteca ușor cu apa rece. Singura proteina pe care o tolerez

Merge bine cu:

Apa rece

A fost util?

Una dintre proteinele mele preferate.

Am trecut de la proteina "traditionala" cu lapte, la cea hidrolizata cu apa din motivul saturatiei. Sunt foarte multumit de acest tip de proteina. Mult mai multumit decat de cele standard The Whey, The Whey+ si Impact Whey Isolate. Am folosit pana acum Tropical Dragon (favorit), Rainbow Candy si Cranberry & Raspberry. Tropical Dragon - dulce ++ , acrisor +. Rainbow Candy - dulce +++ . Cranberry & Raspberry - dulce ++ , acrisor ++. Mixabilitatea e foarte buna. Personal eu o amestec cu apa. Un aspect de top al acestei proteine este faptul ca nu se simte "bulky". E foarte light, comparandu-se cu un suc.

Merge bine cu:

Apa.

A fost util?

Foarte bun

Are un gust foarte bun și chiar recomand

A fost util?