55% REDUCERE la aminoacizi și pastile +35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Proteine din zer

21 rezultate

Proteina este un macronutrient esențial de care corpul tău are nevoie. Este dovedit științific că ajută la creșterea și menținerea musculaturii, ceea ce este foarte important indiferent de obiectivul tău de fitness - fie că este vorba de creșterea volumului muscular, de suplețe sau de tonifiere.

Sortare după:

Products

Întrebări frecvente

Ce este proteina din zer?

Proteina din zer, împreună cu cazeina, este derivată din lapte. Este o sursă de proteine și aminoacizi esențiali, care sunt elementele constitutive ale proteinelor care apar în mod natural în organism. Există trei tipuri diferite de proteine din zer - concentrat, izolat și hidrolizat - care au toate compoziții nutriționale unice pentru a răspunde diferitelor nevoi alimentare.


Care sunt beneficiile proteinelor din zer?

Shake-urile cu proteine din zer sunt o modalitate foarte populară de a obține proteine suplimentare în dieta dumneavoastră pentru a susține atât construirea cât și menținerea masei musculare - important indiferent de obiectivele dumneavoastră de antrenament. Aceste shake-uri sunt, de asemenea, incredibil de convenabile și vă pot oferi un aport de proteine ori de câte ori este nevoie - fie între mese, înainte de antrenament sau după antrenament.


Cum se fabrică proteina din zer?

Zerul lichid rezultat în urma procesului de fabricare a brânzei este filtrat pentru a elimina practic toate bacteriile, precum și majoritatea grăsimilor și lactozei. Apoi este supus unui al doilea proces de filtrare, în funcție de forma de produs proteic din zer. După ce a fost efectuată această filtrare secundară, zerul lichid este apoi uscat prin pulverizare până la obținerea unei pulberi și apoi ambalat.


Proteina din zer provine din lapte?

Da, proteina din zer provine de la vaci de lapte.


Este proteina din zer prietenoasă cu keto?

Da, după cum puteți vedea din informațiile nutriționale ale produselor noastre, acestea au un conținut minim de carbohidrați pe porție în toată gama noastră, inclusiv Impact Whey Protein, Total Protein Blend și Vegan Protein Blend.


Proteinele din zer te pot ajuta să câștigi în greutate?

Dacă contribuie la un surplus caloric, atunci da, având în același timp avantajul de a vă ajuta să vă mențineți o compoziție corporală dezirabilă.


Cum funcționează proteina din zer?

Proteinele din zer, ca și alte surse de proteine, furnizează blocurile de construcție necesare pentru repararea și reconstrucția țesutului muscular. Cercetările au arătat, de asemenea, că poate contribui la menținerea unei senzații de sațietate pentru mai mult timp și la îmbunătățirea compoziției corporale.


Care sunt diferitele forme de proteine din zer și cum diferă acestea?

Există trei forme de proteine din zer: concentrat de proteine din zer, izolat de proteine din zer și hidrolizat de proteine din zer. Concentratul este forma cea mai frecvent întâlnită, cu un conținut scăzut de grăsimi și lactoză și un conținut ridicat de proteine (de obicei, peste 70%), iar izolatele sunt prelucrate ulterior pentru a elimina toate grăsimile și lactoza (conținând cel puțin 90% proteine). Hidrolizatele sunt ușor diferite; sunt "predigerate" printr-o etapă suplimentară de procesare, ceea ce le face mai rapid absorbabile comparativ cu celelalte forme.