V-System

Supliment revoluţionar, multi-nutrient în două etape, conceput pentru a întreține un stil de viață activ.

25% reducere la toata comanda | COD:25LATOT + Cheltuie 175RON si primeste Omega 3 GRATIS!

Care este obiectivul tau sportiv pe anul acesta? Slabire? Cresterea in masa musculara? Tonifiere? Indiferent de obiectivele tale, Myprotein are suplimentele si echipamentele potrivite pentru tine!

Doar azi poti beneficia de 25% reducere la toata comanda, dar primesti si un cadou esential pentru toate obiectivele din partea noastra:

Cheltuie 175RON si primeste o cutie de Omega 3!

Oferta valabila pana pe 22.01.2017 la miezul noptii sau in limita stocului disponibil. 

Cumpara Acum

85.89RON
Nu se află pe stoc

Prezentare produs

V-System este un multi nutrient, în două etape, revoluționar, conceput pentru a sprijini un stil de viață activ. Cu două formule separate pentru a fi luate dimineața și seara, acest supliment de ultimă oră oferă toate substanțele nutritive vitale pentru a sprijini sănătatea și vitalitatea persoanelor active fizic.

Formula AM a fost concepută pentru a furniza o gamă largă de vitamine și minerale, precum și un amestec unic pentru a sprijini producția de calorii și funcţiile creierului.

Formula PM combină o serie de subtanțe nutritive importante, pentru a încuraja recuperarea fizică şi creșterea, incluzând un amestec propriu de relaxare pentru un somn odihnitor.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Conține formule AM și PM unice
  • Proiectat pentru persoane active fizic
  • Întreține sănătatea sistemului imunitar, creșterea și recuperarea

Utilizare recomandată

Formula AM:
Ca supliment nutritiv, recomandăm să luați 3 tablete în fiecare dimineață. De preferință după masă.

Formula PM:
Ca supliment nutritiv, recomandăm să luați 3 tablete în fiecare seară. De preferință după masa de seară sau înainte de culcare.

Ingrediente

Formula AM:
Agentul de volumizare (Fosfat dicalcic, Celuloză microcristalină), Amestec pentru performanţă (Pulbere de Astragalus, Extract de ceai verde, Ginseng coreean, Guarana, Extract de Kola Nut, Pulbere de spirulină, Pulbere de cayenne, Ghimbir,Pulbere de rădăcină de lemn dulce, Pulbere de semințe de in, Lecitină, Concentrat proteic din zer), Pregătirea acidului ascorbic (Celuloza hidroxipropil metil ), Oxide de Magneziu, Agent anticoagulare (Stearat de magneziu, Acid stearic, Dioxid de siliciu), Sursă naturală de vitamina E, Mononitrat de tiamina, Fosfat de potasiu, Nicotinamidă, Riboflavină, Vitamina A, Pantotenat de calciu, Clorhidrat de piridoxina, oxid de zinc, Sulfat cupric anhidru, Acid para amino-benzoic, Mangan, Prepararea Vitaminei K (Salcâm, Zahăr), Clorura de crom hexahidrat, Acid folic, Iodură de potasiu, D biotină, Selenit de sodiu anhidru, Cianocobalamină, Înveliș (Hidroxipropil metil celuloză, Glicerol).

Formula PM:
Agentul de volumizare (Fosfat dicalcic, Celuloză microcristalină), Oxid de magneziu, Acid ascorbic, L Ornitină, L Arg, Acid Alpha Lipoic, Amestec pentru relaxare (Balsam de lămâie, Musețel, Extract de hamei (Humulus Lupulus)), Amestec Amino Acid (Concentrat de proteine din zer, L Izoleucină, L-leucină, L valină, L glutamină, Beta Alanină), Stearat de magneziu, Oxid de Zinc, Agent de curgere (Acid stearic, Dioxid de siliciu), Clorhidrat de piridoxină, Înveliș (Celuloza hidroxipropil metil, Glicerol).

Informații nutriționale

Formula AM :
Cantitate per servire de 3 tablete:
550 mg Amestec pentru performanţă (Astragalus, Extract de ceai verde, Ginseng coreean, Extract Kola Nut, Spirulină, Cayenne, Ghimbir, rădăcină de lemn dulce, Semințe de in, Lecitină, Concentrat proteic din zer)
498 mg Calciu (62% DZR*)
390 mg Fosfor (55% DZR*)
240 mg Vitamina C (300% DZR*)
42 mg Magneziu (11% DZR*)
30 mg Vitamina E (250% DZR *)
27 mg Vitamina B1 (2454% DZR*)
30 mg Vitamina B3 (188% DZR*)
27 mg Vitamina B2 (1928% DZR*)
12 mg Potasiu
6 mg Acid pantotenic (100% DZR*)
9 mg Vitamina B6 (643% DZR*)
4,8 mg Zinc (48% DZR*)
4,8mg Acid para amino benzoic
1,8mg Cupru (180% DZR*)
1,2mg Vitamina A (150% DZR*)
180 microg Acid folic (90% DZR*)
114 microg Iod (76% DZR*)
90 microg Biotină (180% DZR*)
27 microg Seleniu (49% DZR*)
25,5 microg Vitamina K (34% DZR*)
15 microg Crom (38% DZR*)
9,9 microg Mangneziu
3 microg Vitamina B12 (120% DZR*)

Formula PM:
1573 mg Amestec pentru relaxare (Humulus Lupulus, Balsam de lămâie, Musețel)
1110 mg Amestec de aminoacid (Concentrat de proteine din zer, L Arg, L-ornitină, Acid alfa lipoic, L izoleucină, L valină, L glutamină, Beta Alanină)
249 mg Magneziu (66% DZR*)
240 mg Vitamina C (300% DZR*)
30 mg Zinc (300% DZR*)
4 mg Vitamina B6 (286% DZR*)
* DZR= Doza zilnică recomandată

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

V-System

Selectează imaginea

V-System