Reduceri de până la 60% + Extra 10% Reducere | COD: ANIVERSARE
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Recipient cu capac înșurubabil

Alternativa perfectă la pungile cu închidere etanș

RON

Recipient cu capac înșurubabil

Alternativa perfectă la pungile cu închidere etanș

RON

Quantity:

( 0 item is in your basket items are in your basket )

 

extra 10% reducere | COD: ANIVERSARE

Clear Whey Isolate, Hazelnut Whip, Jelly Belly, creatina, mostrele, îmbrăcămintea nouă și unele accesorii nu sunt incluse în ofertă. Lista completă de produse excluse este aici.

Oferta este valabilă pentru o perioadă limitată sau în limita stocului disponibil. Se poate aplica doar un singur cod pe comandă. Reducerea maximă este de 6000 RON per comandă. Reducerea se aplică doar produselor cu preț întreg.

Cumpără

Dacă comanzi înainte de 8 pm, livrarea se face a doua zi lucrătoare, prin curier. Serviciu disponibil pentru comenzi plasate înainte de 8 pm (2 pm în weekend și de sărbători legale) cu livrare a doua zi lucrătoare. Se aplică majorității adreselor de livrare de pe teritoriul Marii Britanii.

Dacă nu sunt complet mulțumit de produs?

Te rugăm să consulți Politica de returnare.

Live Chat

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Timpul de conexiune este in medie de 25 sec

Recenzii

Overall Rating : 5.0 / 5 (3 Recenziile clienților)
  • 3 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
 

Recenziile clientilor

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

MIX

Folosesc tuburile cu capac de la myprotein pentru a depozita pudra de la suplimente. Sunt destul de usor de transportat, mai ales daca ai nevoie de o anumita cantiatate de suplimente in acea zi de antrenament PRO: - foarte spatioase - material de calitate - dimensiuni ideale

A fost util?

Recomand!

Foarte bune tuburile. Dupa cum a mai scris cineva aici, cele de peste 4l sunt potrivite pentru whey, caseina etc., cele mai mici pentru pudre care necesita un dozaj mai mic si mai precis. Nu am incercat cea mai mica varianta, tind sa cred ca este strict pentru pastile. Altfel, foarte bune calitativ.
Merge bine cu:
Orice supliment

A fost util?

Must have

Datorita faptului ca pungile se deterioreaza dupa mai multe deschideri aceste recipiente sunt foarte utile pentru depozitare. Eram curios de felul in care arata asa ca am comandat initial o bucata din fiecare, excluzand recipientul de 10 l Intrebarea pe care mi-am pus-o initial a fost legata de forma acestor recipiente. Recipientul de 500 ml are un diametru de intrare de aproximativ 4.5 cm si o inaltime de aproximativ 14.5 cm. Este destul de greu sa ajungi la orice pudra daca e umplut pana la jumate, nu prea incape mana, asa ca este mai util fie pentru pastile sau daca se dispune de o cupa cu maner mai lung. Recipientul de 1250 ml este cea mai buna obtiune pentru suplimente din care se iau cantitati masurabile cu o cupa mica MyProtein (Arginina, Beta-Alanina, Citrulina, Carnitina, Taurina, HMB, etc). Are un diametru de intrare de aproximativ 10 cm, iar mana incape perfect. Inaltimea este de 14 cm. Recipientul de 4000 ml si cel de 6000 ml este cel mai util pentru depozitarea suplimentelor in cantitati mari, precum Impact Whey Protein, BCAA 1kg si asa mai departe. Ambele au un diametru de intrare de aproximativ 12 cm si inaltime de aproximativ 25 cm. Singura diferenta intre ele este acela ca recipientul de 4000 ml are un diametru central de aproximativ 14 cm. iar cel de 6000 ml de 20 cm. Cu putina imaginatie se pot face stickere cu numele produsului si eventual informatii nutritionale aplicand si culorile specifice MyProtein care pot fi lipite pe recipient, pentru a obtine ceva autentic.
Merge bine cu:
Orice fel de pudra, pastile

A fost util?