• Vegetarian

    Vegetarian

True MRP

Meal Replacement

Cheltuie 525RON sau mai mult și economisești 30%! COD:SAVE30RO

Economisește până la 30% cu promoțiile noastre speciale!

Cheltuie 150RON sau mai mult și economisești 15% - Folosește codul - SAVE15RO
Cheltuie 275RON sau mai mult și economisești 20% - Folosește codul - SAVE20RO
Cheltuie 400RON sau mai mult și economisești 25% - Folosește codul - SAVE25RO
Cheltuie 525RON sau mai mult și economisești 30% - Folosește codul - SAVE30RO

Oferta valabila pana la miezul noptii de 04/12/2016 sau pana la epuizarea stocului. Reducere maxima per comanda - 500RON

Cumpără Acum

Nu se află pe stoc

Prezentare produs

1„

MP MAX® True MRP este o formulă înlocuitoare de masă, proiectată pentru a vă oferi toți nutrienții de care aveți nevoie, într-un shake convenabil.

Fiecare servire de 80 g conține 40 g de proteine, cu eliberare treptată, care vă oferă un aport treptat de aminoacizi pentru o perioadă prelungită de timp. Proteinele ajută la regenerarea și creșterea țesuturilor, atunci când sunt associate cu o rutină structurată de antrenament, fiind astfel crucială consumarea unor cantități suficiente în timpul zilei. De asemenea, am adăugat peste 20 g de carbohidrați proveniți din ovăz și orz cu indice glicemic scăzut. Carbohidrații cu indice glicemic scăzut oferă o sursă de energie cu eliberare treptată, diminuând șansele de depunere a acestora sub formă de grăsime sporind posibilitatea de ardere sub formă de energie.

De asemenea, MP MAX® True MRP conține o porție subtilă de grăsimi esențiale sănătoase. Grăsimile sănătoase contribuie la o serie de funcții importante ale organismului, inclusive funcționarea normală a sistemelor cardiovascular, imunitar și nervos. Am inclus și un spectru complet de Vitamine & Minerale pentru a reproduce micro-nutrienții asociați unei mese normale.

Conținutul de micro și macro-nutrienții din MP MAX® True MRP face ca aceasta să fie o formulă înlocuitoare de masă fără egal, oferind toate beneficiile sănătoase ale unei mese normale, în timp ce nivelurile echilibrate de calorii ajută la stimularea unui stil de viață activ.

Știați că puteți achiziționa mostre ale acestui produs? Dacă doriți să încercați produsul înainte de a-l achiziționa, faceți clic aici.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

  • Peste 40 g de proteine per plic
  • Gust deosebit și omogenizare instantă
  • GI scăzut Carbohidrați din Ovăz și Orz
  • Acizi Grași Esențiali din Semințe de In și MCT
  • Spectru complex de Vitamine & Minerale

Utilizare recomandată

True MRP este proiectat pentru a fi consumat practic oriunde. Trebuie doar să adăugați 1 plic la 500-600 ml de apă sau lapte. Pentru rezultate optime, se recomandă omogenizarea cu un shaker MP Max.

Ingrediente

Proteine Amestec (Concentrat Proteic din Zer*, Izolat Proteic din Zer*, Izolat Proteic din Lapte, Emulsificator: Lecitină de Soia), Făină de Orz, Pudră de cacao cu conținut redus de grăsimi (doar arome de ciocolată), Făină de Ovăz, Arome, Agent de Îngroșare (Gumă Xantan), Făină din semințe de In, Trigliceride cu Catenă Medie, Coloranți (Roșu Sfeclă [doar arome de căpșuni], Curcumină [doar arome de banană]), Acid Citric (doar arome de căpșuni), Enzime digestive (Bromelaină, Papaină), Îndulcitor (Sucraloză), Amestec Mineral (Clorură de Potasiu, Tricalciu Fosfat, Oxid de Magneziu, Pirofosfat Feric, Sulfat de mangan, Oxid de Zinc, Gluconat de Cupru, Iodură de Potasiu, Selenit de Sodiu), Vitamine Amestec (Vitamina C, Vitamina E, Nicotinamidă, Dextroză Monohidrat, D-Pantotenat de Calciu, Piridoxină Hidroclorid, Tiamină Hidroclorid, Riboflavină, Acid Folic, Vitamina B12, d-Biotină). *din Lapte

Informații nutriționale

Per plic de 80 g:
Energie: 294.0 cal
Proteine: 40,1 g
Carbohidrați: 22,8 g
dintre care zaharuri: 3,4 g
Grăsimi: 4,6 g
dintre care saturate: 0,5 g
dintre care mononesaturate: 2.0 g
Fibre dietetice: 4,7 g
Sodiu: 0,096 g

Recenzii

Momentan, nu există recenzii.

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€

True MRP

Selectează imaginea

True MRP