• Gluten Free

  Gluten Free

 • Vegetarian

  Vegetarian

 • Vegan

  Vegan

Tri Carb

Aromă
Pachet
Cantitate

Este prima ta comanda pe Myprotein Romania? Nu uita sa folosesti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toata comanda!

Este prima ta comanda pe Myprotein? Nu uita sa folosesti codul de reducere NOURO la finalizarea comenzii pentru a primi 20% reducere la toata comanda!

* Oferta valabila doar pentru clienti noi sau la prima comanda efectuata pe Myprotein Romania.

Cumpara Acum

49.00RON

În stoc | De obicei expediat în termen de 24 de ore

Prezentare produs

Tri Carb este o băutură energizantă cu carbohidraţi de calitate superioară, creată pentru a furniza energie pe tot parcursul antrenamentului. Această formulă inovatoare a fost creată pentru a asigura absorbţia maximă de carbohidraţi prin complexul unic alcătuit din 3 carbohidraţi diferiţi 3 carbohidraţi diferiţi .

Carbohidraţii sunt esenţiali pentru alimentarea aproape oricărui tip de actvitate şi ajută la păstrarea concentraţiei de glicogen din muşchi la un nivel ridicat. Atunci când concentraţiile scad, performanţa poate fi compromisă şi concentrarea mentală poate fi afectată. Tri Carb va asigura absorbţia unor cantităţi optime de carbohidraţi în corp pentru va alimenta cu energie pe timpul antrenamentului şi vă ajută să munciţi mai mult pentru o perioadă mai lungă.

Tri Carb este băutura energizantă cu carbohidraţi ideală, în timpul antrenamentelor şi după.

Înainte de antrenamente, Tri Carb vă va oferi energia necesară pentru a lucra la nivel optim.

În timpul antrenamentului, Tri Carb va menţine nivelul de energie, de hidratare şi concentrarea.

După antrenament; Tri Carb va înlocui nutrienţii pierduţi prin transpiraţie şi va da corpului energie pentru a se vindeca şi recupera.

Combinaţia de Palatinoză, Maltodextrină şi Fructoză furnizează continuu energie care este uşor absorbită de corp. Rata de absorbţie este crescută datorită Fructozei. Fructoza nu trebuie să concureze alţi carbohiraţi, deci veţi descoperi că cum corpul dumneavoastră poate absorbi mai mulţi carbohidraţi pe oră în comparaţie cu alte băuturi energizante.

Va atentionam ca eticheta acestui produs este in limba engleza. In unele cazuri avem si Franceza, Italiana, Germana, Spaniola, Suedeza, Daneza sau finlandeza.

Beneficii cheie

 • Sursă excelentă de energie, în timpul şi după antrenamentele fizice
 • Susţine recuperarea musculară
 • Înlocuieşte sărurile pierdute prin transpiraţie

Utilizare recomandată

Înainte de antrenamente: Adăugaţi 700 ml de apă sau suc de fructe în blender. Apoi adăugaţi mai puţin de 1 cupă MP mare (50 g), agitaţi şi consumaţi cu aproximativ o oră înainte de antrenament.

În timpul antrenamentului şi după antrenament: Adăugaţi 700 ml de apă sau suc de fructe în blender. Apoi, adăugaţi mai puţin de 1 cupă mare MP (50 g), agitaţi şi consumaţi jumătate pe parcursul antrenamentului şi jumătate după antrenament.

1 x cupă de plastic MP (mare) cuprinde 60 g.

Ingrediente

Tri Carb (Palatinoză® [Izomaltuloză], Maltodextrină, Fructoză), Arome (doar pentru variantele aromate), Electroliţi (Clorură de sodiu, Sulfat de potasiu, Fosfat de dicalciu, Oxid de magneziu), Acid citric (arome de fructe de vară şi fructe tropicale), Coloranţi (Sfeclă roşie [doar aromă de fructe de vară], Curcumină [arome de fructe de vară şi fructe tropicale]), Îndulcitori (Sucraloză® [doar variantele aromate]).

Informații nutriționale

Compoziţie pentru 50 g:
Calorii: 190,0 Kcal
Proteine: 0,0 g
Carbohidraţi: 47,0 g
din care zaharuri: 47,0 g
Grăsimi: 0,0 g

Ingrediente active pentru 50 g:
Tri Carb (Palatinoză®, Maltodextrină, Fructoză): 49,5 g
Electroliţi: 500 mg

Conţinutul nutriţional poate varia în funcţie de arome.

Clienții noștri au mai cumpărat

Recenzii

Rezultatele difera de la o persoana la alta atunci cand review-ul se refera la alimente sau produse de cosmetica. Review-urile sunt independente si nu reprezinta parerile firmei The Hut Group.

Rezumat

5.0

5.0

(1 Recenziile clienților)

Scrie o recenzie și ai șansa să câștigi un voucher în valoare de 100€
Sortare după

Excelent

General:

5

Gust:

5

Eficacitate:

5

Este cel mai bun produs pe care-l utilizez!recomand tuturor

Wed Oct 21 17:35:33 BST 2015 de

Tri Carb

Selectează imaginea

Tri Carb