55% REDUCERE la aminoacizi și pastile +35% REDUCERE la aproape tot | COD: RO35
Livrare gratuită la comenzile peste 150 RON

Amestecuri proteice

20 rezultate

Toate amestecurile noastre sunt create dintr-o varietate de surse de înaltă calitate, inclusiv concentrat de proteine din zer, proteine din ouă și cazeină micelară. Indiferent că ești în căutarea unui shake post-antrenament cu eliberare rapidă, a unui amestec cu eliberare lentă pe timpul somnului sau a unei formule pentru câștig în greutate - avem produse care să corespundă nevoilor tale. 

Sortare după:

Products

Întrebări frecvente

Ce este un amestec de proteine?

Amestecurile de proteine sunt formule care combină mai multe ingrediente cheie pentru a oferi nutrienții necesari pentru a vă susține ambițiile de antrenament. Amestecurile de proteine pot varia destul de mult în ceea ce privește valoarea lor nutritivă, deoarece ingredientele și proteinele pot fi adaptate la un obiectiv de antrenament dorit.


Care sunt beneficiile unui amestec de proteine?

Amestecurile de proteine sunt un sprijin excelent pentru antrenamentul dumneavoastră, deoarece conțin proteine pentru a vă susține mușchii, precum și ingrediente suplimentare, cum ar fi carbohidrații și aminoacizii, pentru a asigura o nutriție sportivă completă. Acest lucru înseamnă că puteți alege doar un singur amestec de proteine pentru a vă susține nevoile exacte de antrenament, mai degrabă decât să luați mai multe suplimente diferite.


Mestecurile de proteine sunt mai bune decât proteinele singure?

Nu neapărat, depinde de modul în care este utilizat și de destinația sa.


Care este avantajul unui amestec de proteine?

Amestecurile de proteine sunt fantastice, deoarece oferă mai multe surse de proteine care se descompun și sunt eliberate în sistemul nostru în ritmuri diferite, permițând organismului nostru să aleagă dintr-un grup de aminoacizi disponibil în mod continuu.


Care este cel mai bun amestec de proteine dietetice?

Cel mai bun amestec al nostru pentru dietă ar fi Diet Protein Blend, care cântărește doar 96 kcal pe porție și are 21 g de proteine!


Care este cel mai bun amestec de proteine de dimineață?

În funcție de programul tău, preferatele noastre pentru această opțiune ar fi Total Protein Blend (luând shake-ul alături de niște fructe), care oferă proteine de înaltă calitate din șapte surse diferite, sau Protein Meal Replacement Blend, care conține 18 g de proteine, precum și 12 g de fibre, toate cu 205 kcal!


Care este cel mai bun înlocuitor de masă de proteine?

Acest lucru depinde de obiectivul și de planul dvs. de dietă, deoarece avem trei opțiuni foarte bune; cel mai popular amestec al nostru este amestecul nostru de înlocuire a mesei cu proteine. Oferim, de asemenea, opțiuni și pentru vegani cu amestecul nostru Whole Fuel Blend. Oricare dintre acestea ar fi un shake de înlocuire a mesei excelent!


Care este cel mai bun amestec de proteine pe timp de noapte?

Cea mai bună opțiune aici ar fi amestecul nostru Overnight Recovery Blend, care combină un amestec cu eliberare lentă de proteine din lapte, cazeină micelară, concentrat de zer și praf de albuș de ou, pentru a ajuta la creșterea și menținerea mușchilor în timp ce dormiți!


Aveți vreun amestec vegan?

Avem în stoc amestecuri pentru vegani. Cel mai popular este amestecul nostru de proteine vegane. Pentru cei care caută un amestec mai dens din punct de vedere energetic, care poate contribui la creșterea musculară, atunci amestecul nostru vegan Whole Fuel Blend este o opțiune excelentă!